MENIU CAUTĂ

A fost înregistrată cea mai scăzută temperatură din această toamnă. Cât au indicat termometrele

Distribuie

Cea mai scăzută temperatură din România, în această toamnă, a fost înregistrată, vineri dimineața, la Miercurea Ciuc. Termometrele au indicat -10,3 grade Celsius.

Meteorologul de la Centrul Meteorologic „Transilvania Sud” Sibiu, Eugen Mitea, temperaturi scăzute s-au înregistrat și în alte localități din județul Harghita. Astfel, termometrele au arătat -8 grade la Joseni, – 6 grade la Toplița și -1 grad la Odorheiu Secuiesc.

Valoarea de -10,3 grade a fost măsurată la Miercurea Ciuc, aceasta este cea mai scăzută de la nivel național, spune Mitea, scrie Știrileprotv.

Meteorologul susține că aceste temperaturi sunt obișnuite pentru județul Harghita, însă sunt anormale diferențele dintre maximele și minimele de temperatură, acestea fiind de peste 20 de grade.

Reamintim că pe 4 și 5 noiembrie, tot în județul Harghita s-au depășit maximele absolute ale acestor zile, valorile de temperatură ajungând și la 27 de grade la Odorheiu Secuiesc și la 25 de grade la Miercurea Ciuc, respectiv Toplița.


CITEȘTE ȘI: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!


 

Comentarii