Mergi direct la conținut »
George Clooney și soția lui, Amal, ar putea fi nașii de botez al cuplului regal Harry și Meghan. Cum s-a aflat totul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

George Clooney și soția lui, Amal, ar putea fi nașii de botez al cuplului regal Harry și Meghan. Cum s-a aflat totul

George Clooney, cunoscutul actor american, dar și soția lui, Amal, ar putea fi nașii copilului cuplului regal Harry și Meghan. Informația nu a fost confirmată oficial de ducii de Sussex, dar a fost făcută publică de o rudă a actorului. De altfel, sunt multe alte elemente care vin în sprijinul ideii că micul prinț - sau prințesă îi va avea ca părinți spirituali pe soții Clooney.

De Mihai Niculescu,

Prinţul Harry al Marii Britanii și ducesa Meghan de Sussex i-ar fi ales deja drept nași ai primului lor copil pe George și Amal Clooney, a dezvăluit vărul actorului, Ben Breslin. Vărul lui Clooney a fost citat de publicația britanică dailymail.co.uk. Bebelușul urmează a se naște în primăvara anului 2019, iar unele publicații din Regatul Unit arată că Meghan ar putea fi însărcinată cu gemeni, în condițiile în care sexul copilașului este ținut secret.

Alți prieteni ai actorului american ar fi confirmat informația. George le-a spus „câtorva prieteni că are puternicul sentiment că i se va cere să fie naș”, susțin aceștia, potrivit sursei citate.

Vestea că actorul și soția vor fi nașii de botez ai cuplului regal se leagă însă cu evenimentele anterioare. George și Amal Clooney au fost invitați la nunta regală de pe 19 mai, iar între Amal și Meghan Markle, și ea fostă actriță, există o prietenie veche de câțiva ani.

Sursa foto: hepta.ro

Close
Închide
  Close