MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 13:44

VIDEO/Ilie Năstase: ”Polițiștii nu m-au crezut pe mine, fost senator și general. Dacă era domnul Dragnea, tot așa îi puneau cătușele?”

Distribuie

Fostul tenismen Ilie Năstase a spus, în prima declarație pe care a făcut-o după ce a fost prins băut la volan, încătușat și ridicat pentru a fi dus la audieri, că s-a enervate și a refuzat să facă testul de alcoolemie pentru că polițiștii nu l-au crezut când le-a spus că a băut doar trei beri. El s-a întrebat dacă în locul lui era Liviu Dragnea, polițiștii îi mai puneau cătușe la mâini.

”M-am enervat că nu am vrut să dau (testul de alcoolemie, n.r,.), că nu m-au crezut că am băut doar trei beri. S-a dovedit, când am fost la Udriște, că e 0,05 (alcoolemia, n.r.), care înseamnă foarte puțin. (…) Dacă eram beat, nu mă urcam la volan. Dar dacă ei nu m-au crezut pe mine, persoană de 72 de ani, fost senator și general, au vrut să mă duc acolo și să le arăt că nu era așa cum cred ei”, a spus Ilie Năstase, după ce a fost la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a ajuns cu scuterul.

Au procedat polițiștii corect în cazul încătușării lui Ilie Năstase?
  1. Da, atitudinea lui nu le-a dat polițiștilor de ales (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, polițiștii au făcut exces de zel (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...

Legat de încătușarea sa după ce a fost prins băut, Ilie Năstase s-a întrebat dacă polițiștii ar fi apelat la încătușare și dacă în locul lui era Liviu Dragnea.

”Așa e în țara asta, e mai tare soldatul decât generalul. Dacă era domnul Dragnea, tot așa îi puneau cătușele, credeți? (…) Doamna Kovesi, n-a spus dânsa că e stat polițienesc? Dar nu e polițienesc, e stat milițienesc, mai grav, mai rău”, a mai spus Ilie Năstase.

După ce a făcut aceste declarații, Ilie Năstase s-a urcat pe scuter și a plecat, pe Calea Floreasca, însă pentru a ajunge de pe banda pe care era, pe sensul opus, a trecut peste linia continua.

Ilie Năstase a mers câteva zeci de metri cu scuterul de la Spitalul Floreasca și a fost oprit de agenți de la Brigada Rutieră, care i-au cerut actele. Năstase a refuzat să se legitimeze și a plecat mai departe pe scuter, fiind oprit câteva zeci de metri, de un alt echipaj, care i-a blocat scuterul și i-a cerut să urce în mașina de poliție. Polițiștii l-au dus din nou la sediul Brigăzii Rutiere, pentru a fi audiat și pentru un nou test de alcoolemie.


Citește și:

Psihologul Libertatea, despre Ilie Năstase: ”Suferă de un complex de superioritate. Trăiește în trecut și se crede deasupra legii”

Citește mai multe despre brigada rutiera, Poliție și spitalul floreasca pe Libertatea.

Comentarii