După ce Boris Johnson a devenit premier și a promis că va livra Brexitul ”prin orice mijloc” pe 31 octombrie, cu sau fără acord, publicația conservatoare a comandat un sondaj pentru a vedea care este poziția britanicilor.

Sondajul realizat de ComRes arată că 54% dintre persoanele chestionate sunt de acord că ”Boris Johnson trebuie să realizeze Brexitul prin orice mijloc, inclusiv suspendarea Parlamentului dacă este necesar, pentru a-i împiedica pe deputaţi să îl oprească”.

De cealaltă parte, 46% dintre respondenţi nu au fost de acord cu această variantă.

Rezultatele studiului se bazează pe intervievarea a 1.6456 de respondenţi, fiind stabilite după excluderea celor care au răspuns că nu ştiu.

Acelaşi sondaj a ajuns la concluzia că sprijinul pentru Partidul Conservator a crescut cu şase puncte procentuale, până la 31%, în timp ce 27% dintre respondenţi au spus că susţin Partidul Laburist. Rezultatul a avut la bază un eşantion de 1.783 de răspunsuri.

Rezultatele sunt pe aceeaşi linie cu alte sondaje care arată o creştere a sprijinului popular pentru Conservatori după ce Johnson a preluat puterea de la Theresa May, care a demisionat oficial luna trecută după ce nu a reuşit să livreze Brexit-ul, notează Reuters.

Citeşte şi:

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi