EasyJet a transmis publicului că proiectul este într-un stadiu avansat și speră să primească licența în viitorul apropiat.
Anul trecut, compania a anunțat că este în curs de stabilire a unei entități separate în Europa, pregătindu-se astfel pentru momentul în care Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană. Motivul: Regatul Unit riscă să piardă accesul la înțelegerea internă europeană ”open skies”.
Anunț important pentru șoferi! Trebuie să predea plăcuțele de înmatriculare. Ce se întâmplă dacă nu fac asta
Firma aeriană trebuie să aibă un certificat de operator aerian într-o tară membră a Uniunii Europene, pentru a continua să zboare cu taxe preferențiale dintr-un stat membru în altul după Brexit. Din anul 1994, orice companie aeriană din Uniunea Europeană este liberă să opereze zboruri între oricare două destinații din Europa, initiativă care le-a permis companiilor precum EasyJet și Ryanair să se dezvolte.
Drepturile de zbor ale Uniuni Europene din prezent ar trebui să fie renegociate, iar noua companie ar asigura operarea EasyJet în UE, în loc să zboare spre și dinspre Marea Britanie la fiecare rută.
Atac dur la adresa lui Iohannis: „Umblă teleleu pe litoral ca aia de închiriază camere la turiști”
Trimite celor dragi mesaje de Anul Nou 2025, iar pentru cei sărbătoriți pe 1 ianuarie, vezi urări de Sfântul Vasile 2025!