Horoscop aprilie – Zodia Berbec

În luna aprilie, Venus ajunge în zodia Berbecului și tot în zodia ta se va petrece prima eclipsă de Soare a anului, pe data de 8 aprilie. Trebuie să te pregăteşti pentru câteva schimbări semnificative în carieră.

Este posibil să te confrunți cu neseriozitatea patronilor. Ar fi bine să îţi cauţi singură un alt loc de muncă. Important este să ştii că, în ultimele zile ale lunii, vei face un pas înainte. Acum este ocazia cea mai bună să obţii şi venituri mai mari.

Horoscop aprilie – Zodia Taur

Vestea bună a lunii aprilie este că toate inițiativele tale vor fi norocoase și vei reuși să realizezi lucruri deosebite. Iar acest lucru este favorizat și de Venus care traversează zodia de acțiune a Berbecului. Pe de altă parte, Venus în Berbec arată unele probleme personale, chiar probleme medicale.

La începutul lunii vei avea ocazia să distingi foarte clar între prietenii adevăraţi şi profitori. Când vei fi bolnavă şi vei sta închisă în casă, vei vedea cine este dispus să îşi rupă din timpul liber şi să petreacă câteva ore cu tine.

Horoscop aprilie – Zodia Gemeni

Când îţi doreşti prea mult să se întâmple ceva, se întâmplă mult prea repede. Până la urmă, graba nu strică treaba în cazul tău. Ba din contră te vei bucura mai repede de lucrurile frumoase care te aşteaptă în luna aprilie. Vei pune pe roate un proiect nou împreună cu soțul tău sau cu unul dintre copii.

Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat
Recomandări
Clotilde Armand, trimisă în judecată în ziua în care și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. De ce e acuzată și cum a reacționat

Pe de altă parte, Mercur te avertizează că îţi vor scădea veniturile și trebuie să ții cont că el va fi retrograd în Berbec până pe data de 25 aprilie. Trebuie să te descurci cu un buget mai redus, dar vor fi oameni lângă tine care te vor susține.  

Horoscop aprilie – Zodia Rac

Unele dorințe se vor împlini mai repede, grație eclipsei de Soare din Berbec. Vei putea cumpăra lucruri absolut necesare în casă, mai ales dacă și soțul tău contribuie cu bani. În schimb, ai grijă să pui o sumă deoparte pentru că se anunță mici probleme medicale la mijlocul lunii.

Nu te teme de micile probleme de sănătate! Sunt trecătoare şi îţi vei reveni curând. După data de 17, viaţa ta ia un alt drum, dar vei fi fericită. Vei petrece mai mult timp acasă, lângă familie, și te vei ocupa mai mult de copii. În schimb, soţul sau iubitul tău munceşte mai mult.

Horoscop aprilie – Zodia Leu

Ai ocazia să călătoreşti mult şi cu folos în această lună. Veniturile scad parțial în prima decadă, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Când portofelul tău este aproape gol, părinţii au grijă să te ajute și să te susțină până când recuperezi banii.

Singura problemă care te macină este că îţi vezi soţul mai rar. Abia aveţi timp să mai staţi de vorbă. Spre final de lună, ar fi bine să organizezi ceva împreună cu el, o excursie de la munte, o călătorie în doi într-o regiune bucolică și plină de istorie din Europa. Aveți nevoie de o activitate ieșită din comun!

Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”
Recomandări
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul său: „Vor deveni cu siguranţă o ţintă”

Horoscop aprilie – Zodia Fecioară

Mercur este retrograd, iar situația ta financiară s-ar putea să nu mai fie chiar atât de bună, arată horoscopul lunii aprilie. Poate că vei fi tentată să abandonezi proiectele frumoase, doar pentru că nu ai suficienţi bani. Suma de care mai ai nevoie este prea mică, ca să nu încerci să împrumuţi de la prieteni. Important este să fii hotărâtă să duci totul la capăt.  

Pe de altă parte, vei avea ocazia să alegi un serviciu mai bun sau un post mai bun în cadrul companiei pentru care lucrezi. Spre final de lună vei lua o decizie bună și vei fi mulțumită. Și în dragoste îţi merge mai bine! Partenerul de viață te va susține, dacă ai proiecte mari de cuplu. Citiți horoscopul pentru celelalte zodii, pe libertateapentrufemei.ro

Image by freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (4)

geta60   •   21.04.2024, 08:32

Nu cred în nimic din ce spun astrologii că-mi pregătesc astrele!

symypescarul   •   29.03.2024, 11:45

De cand astrele ne risipesc necazurile/??????oare diavolul va luat mintile????NU SUNTEM CRESTINI??????Avem nevoie de influente PAGANE/??????YOGA/MISA/RELIGII FALSE????....VAI DE VIATA VOASTRA PACATOASA!!!!

dsterian2001   •   28.03.2024, 12:36

Avenit primavara..........................

Vezi toate comentariile (4)
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.