O serie de filme românești au intrat în topul preferințelor unui public variat și, de-a lungul timpului, au fost premiate la festivaluri de film internaționale și nu numai. Filme de acțiune, filme de dragoste, filme de comedie sau dramă, toate fac parte din topul celor mai bune filme românești din toate timpurile.

Cele mai bune filme românești

Filme românești - Premiul Ursul de Aur
Filme românești – Premiul Ursul de Aur

Filme românești noi – Teambuilding

Unul dintre cele mai urmărite filme românești apărute recent care aduce în prim-plan, într-un mod haios, viața într-o corporație. O poveste fictivă a unei echipe dintr-un call center din București, care pleacă într-un teambuilding la munte, iar acolo începe distracția, dar și aventura. Se împart toți angajații în echipe, în funcție de regiunea din care vin, și participă la cele mai amuzante concursuri organizate de HR. Miza este una mare, pe lângă mândria fiecărui corporatist, și existența viitoare a departamentului.

Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse
Recomandări
Analiză. Ministrul Agriculturii, o nouă abordare controversată: „Nu sunt de acord cu marca proprie din magazine”. Specialiștii spun că românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse

R.M.N.

Este o producție Cristian Mungiu, care aduce în prim-plan un scenariu ce pornește de la un caz real. La începutul anului 2020, mai mulți localnici din Ditrău, o comună din Harghita, au protestat după ce brutăria a angajat doi lucrători din Sri Lanka. Ei au creat un adevărat scandal din teama că ei sunt doar începutul unui val de imigranți care se vor impune în cultura lor.

Filme românești noi 2023 -Taximetriști

Este filmul românesc care prezintă o noapte în compania taximetriștilor din București. În prim-plan sunt doi taximetriști Liviu și Lică, prieteni și șoferi, care știu cum să își joace rolurile într-un mod comic, dar și dramatic, spre deliciul publicului.

Capra cu trei iezi

Un film românesc cu o acțiune dramatică, bazat pe celebra poveste scrisă de Ion Creangă. Acțiunea se petrece într-o gospodărie izolată pe un deal, iar filmul urmărește îndeaproape povestea lui Creangă, poveste tipică pentru anii 1800. Maia Morgenstern interpretează rolul Mamei.

Metronom

Unul dintre filmele românești prezentat la Cannes și care aduce în prim-plan povestea a doi îndrăgostiți, tineri adolescenți. Cei doi se iubesc, însă Ana află că Sorin, bărbatul pe care ea îl iubește, urmează să fugă din țară împreună cu părinții lui. Este un film din perioada anilor ’70, atunci când Ceaușescu a început să pună în aplicare comunismul.

Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”
Recomandări
Interviu: Ce vor moldovenii? Despre regionalizarea României și practici de bună guvernare. „Modelul ultracentralist de la București a ținut județele Moldovei în subdezvoltare”

Mirciulică

Un film de comedie în care vei urmări povestea unui tânăr de 30 de ani care vrea să devină procuror. Mirciulică pică examenul de magistratură și, din păcate, este nevoit să locuiască în continuare cu părinții în orașul natal, ba chiar este nevoit să lucreze ca jurist pentru un baron local, într-o firmă de salubrizare.

Balaur

Un film românesc inspirat dintr-o experiență reală. Acesta a pornit de la o știre potrivit căreia o profesoară de religie are o relație cu un elev, iar când acesta a decis să pună capăt relației, profesoara a făcut un gest extrem. Femeia era căsătorită, chiar cu un preot, într-o relație în care nu avea niciun cuvânt de spus și nimic de oferit. În momentul în care intră într-o relație cu tânărul elev, știe că este pe cale să piardă tot, mai ales atunci când acesta o amenință că îi va spune soțului despre relația lor.

Miami Bici

Este filmul românesc de comedie care aduce în prim-plan povestea a doi prieteni români care merg la Miami, Florida, pentru a-și găsi un loc de muncă mai bine plătit. Fără să știe, cei doi se implică într-o afacere ce se ocupă cu trafic de droguri, iar de aici începe adevărata lor aventură peste ocean.

Alegeri plate și sălcii în iunie 2024: PSD și PNL în logica partidocrației și a clientelismului electoral
Recomandări
Alegeri plate și sălcii în iunie 2024: PSD și PNL în logica partidocrației și a clientelismului electoral

Acasă

Acasă este un documentar german, român, finlandez care prezintă povestea a nouă copii și părinții lor care și-au trăit viața în sălbăticia deltei Bucureștiului timp de 20 de ani. După o vreme sunt alungați și forțați să trăiască în marele oraș, moment în care încearcă să se adapteze și să facă față provocărilor de la fiecare pas.

Filme românești noi – Luca

Un film românesc în care vei urmări povestea lui Luca, un student care decide să meargă în Bulgaria, într-o excursie de-o zi, în 1989, ultimul an de comunism în România. În biroul vamal, locotenentul poliției secrete, Nedelcu, îi găsește lui Luca o bancnotă de 50 de dolari ascunsă în rect, moment în care este bătut cu sălbăticie. 26 de ani mai târziu, Luca încearcă să devină actor, acesta lucrează ca șofer de taxi în New York și devine martor protejat pentru o crimă. Până în momentul procesului, Luca se ascunde în România, sub identitatea unui om mort, însă îl întâlnește din nou pe Nedelcu, care acum este șeful Protecției Martorilor din România.

Colectiv

Numit documentarul european al anului, la Premiile Academiei Europene de Film, documentarul „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, arată schimbarea societății românești, după incendiul din clubul Colectiv din 2015. Filmul documentar a primit recenzii pozitive pe plan internațional, la festivaluri renumite, la Toronto și Veneția, iar revista Rolling Stone l-a desemnat cel mai bun film al anului 2020. „Colectiv” este propus la două secțiuni ale Premiilor Oscar: cel mai bun documentar și cel mai bun lungmetraj străin.

„Colectiv” este disponibil pe HBO GO.

Acasă – My Home

Filmul realizat de Radu Ciorniciuc spune povestea familiei Enache, care a trăit 20 de ani în Delta Văcărești, până când locul a căpătat statutul de zonă protejată: Parcul Natural Văcărești, primul parc natural urban din România. Timp de patru ani, regizorul a urmărit viața familiei. Filmul „Acasă” a fost premiat la Festivalul Sundance, la începutul anului 2020. 

„Acasă. My Home” poate fi văzut pe HBO GO. 

Soldații. Poveste din Ferentari

Filmul regizat de Ioana Mladenovic, după romanul cu același nume scris de Adrian Șchiop, spune povestea lui Adi, un antropolog părăsit de iubita lui, care se mută în cartierul Ferentari din București. Acolo vrea să documenteze un doctorat despre manele și îl cunoaște și începe o relație romantică cu Alberto, un fost pușcăriaș. Pelicula, lansată în anul 2017, a fost nominalizată la Premiile Gopo și la mai multe festivaluri internaționale: Hamburg, San Sebastian, Istanbul, TIFF, Trieste și Tromso.

„Soldații. Poveste din Ferentari” este disponibil pe Netflix.

Moromeții 1 și 2

Ecranizările romanului în două volume scris de Marin Preda, lansate în 1987 și 2018, urmăresc povestea lui Ilie Moromete, țăran din Siliștea Gumești, și a familiei sale, la jumătatea anilor ‘30 (primul film) și după Al Doilea Război Mondial (al doilea film). Rolurile principale sunt interpretate de Victor Rebengiuc (1987) și Horațiu Mălăele (2018)

Coborâm la prima

Un metrou se blochează între stații în dimineața după incendiul de la Colectiv. Filmul urmărește reacțiile și interacțiunile dintre călătorii provenind din diferite medii sociale și culturale, arătând că „suntem străini până când cineva ne aduce împreună”. La finalul călătoriei, fiecare iese din vagon schimbat. Un film lansat în anul 2018, cu Bebe Cotimanis, Teodora Mareș, Adrian Păduraru, Emilian Oprea. 

Touch Me Not / Nu mă atinge-mă

Câștigător al premiului Ursul de Aur la Berlinale, în 2018, filmul regizat de Adina Pintilie este o cercetare despre intimitate. Pelicula urmărește călătoriile emoționale ale unui regizor și ale personajelor sale.

Balanța – The Oak

Nela (Maia Morgenstern), fiica unui fost colonel de Securitate, se mută în provincie, după moartea tatălui ei, și îl cunoaște pe Mitică (Răzvan Vasilescu), un medic la spitalul local plin de visuri și optimism. Filmul lui Lucian Pintilie a avut premiera în 1992 și a fost relansat în format 4K, în 2020. 

„Balanța” / „The Oak”poate fi văzut pe Netflix.

Charleston

La scurt timp după ce iubita lui, Ioana, moare, Alexandru (Șerban Pavlu) îl cunoaște pe Sebastian (Radu Iacoban), un tânăr care susține că a fost iubitul Ioanei în ultima jumătate de an. Sebastian vine cu o cerință bizară: îl roagă pe Alexandru să-l ajute să treacă peste durerea cauzată de pierderea femeii pe care amândoi au iubit-o. Un film în regia lui Andrei Crețulescu, disponibil pe Netflix și HBO GO. 


Dragoste 1. Câine / Love 1. Dog

Un bărbat care trăiește singur în zona montană întâlnește o femeie care a fost bătută și abandonată. Simion (Valeriu Andriuță) îi oferă adăpost Irinei (Cosmina Stratan) în cabana lui modestă. Tânăra încearcă să fugă, fără succes, din cauza câinelui care păzește cabana, în timp ce bărbatul începe să se atașeze de ea. Este o poveste despre dragoste, dar nu romantică.

Filmul „Dragoste 1. Câine” / „Love 1. Dog” este disponibil pe Netflix.

După dealuri

Filmul regizat de Cristian Mungiu se bazază pe romanele scrise de Tatiana Niculescu Bran, care urmăresc cazul real al exorcizării de la Tanacu, județul Vaslui. Voichița și Alina au fost prietene în copilărie. La maturitate, prima se călugărește, iar a doua pleacă în Germania. Alina se întoarce în țară pentru a o convinge pe Voichița să plece împreună în străinătate. După un timp petrecut la mănăstire, sănătatea mintală a Alinei se înrăutățește, iar aceasta rămâne în grija călugărițelor de la mănăstire. 

Poziția copilului

Film românesc câștigător al Ursului de Aur și premiului FIPRESCI în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în anul 2013. Povestea filmului „Poziția copilului” este una dură, dar despre iubirea dincolo de limite a unei mame pentru fiul său. Este unul dintre filmele românești în care emoția este sentimentul de bază și din care afli care sunt amprentele pe care părinții le lasă asupra personalității copiilor.

  • Urmărește trailerul filmului Poziția copilului
Filme românești - Moartea Domnului Lăzărescu - film românescIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Aferim

Film românesc dramatic istoric, premiat la Galele Gopo din anul 2016 pentru mai multe categorii: regie, costume, scenariu, actor în rol secundar, dar și filmul însuși. Filmul este unul dintre cele mai importante producții din cinematografia românească, deoarece atrage atenția prin subiectul despre sclavia romilor și problemele sociale cu care societatea românească se confruntă. Filmul Aferim a fost promovat în Parlamentul European în anul 2015 cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor.

  • Urmărește traileul filmului Aferim

Sieranevada

Acțiunea filmului românesc Sieranevada se petrece la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său. Acțiunea filmului nu se derulează conform așteptărilor, atunci când medicul Lary urmează să își petreacă ziua de sâmbătă lângă tânăra lui soție, în sânul familiei.

Moartea domnului Lăzărescu

Filmul este bazat pe un caz real, povestea de viață a unui pensionar, Lăzărescu Dante Remus, care s-a îmbolnăvit în seara unui mare accident rutier și este nevoit să se plimbe între mai multe spitale, fără să primească în timp util îngrijiri medicale. Povestea filmului este inspirată dintr-un caz real, un pacient din Dolj care, în 2001, a fost refuzat de trei ori la internare și a murit din cauza faptului că nu a primit îngrijiri medicale.

Nunta mută

Film românesc din anul 2008, regizat de Horațiu Mălăele, care relatează povestea reală a unui cuplu dintr-un sat izolat din România. Evenimentul aparent fericit, nunta, este întrerupt de un anunț din partea unui ofițer sovietic, care le-a transmis nuntașilor că a murit conducătorul URSS în acea noapte și sunt decretate șapte zile de doliu internațional. În acea perioadă de doliu sunt interzice orice fel de manifestări cu caracter public, astfel că organizatorii au fost nevoiți să transforme evenimentul într-o nuntă mută.

  • Urmărește trailerul filmului Nunta mută

Două lozuri

Un film românesc de comedie care prezintă povestea lui Dinel și Pompiliu, care recurg la una dintre cele mai căutate soluții atunci când oamenii au nevoie de bani, joacă la Loto 6/49. Cei doi află de la televizor că au câștigat premiul cel mare, iar când se decid să meargă să ridice premiul își dau seama că există o problemă, iar de aici începe adevărata distracție.

  • Urmărește trailerul filmului Două lozuri

Eu când vreau să fluier, fluier

Film românesc catalogat drept dramă cinematografică din anul 2010. Filmul a fost nominalizat pentru premiul Ursul de Aur de la Festivalul Internațional de Film de la Berlin și a primit Marele Premiu al Juriului, Ursul de Argint, dar și premiul de la Galele Gopo pentru Cel mai bun film.
Filmul arată povestea unui tânăr care este condamnat pentru furt la o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani, iar cu câteva zile înainte de eliberare află că mama sa și-a găsit de lucru în Italia și intenționează să plece, dar să îl ia cu ea și pe fratele său mai mic.

  • Urmărește trailerul filmului Eu când vreau să fluier, fluier

Bacalaureat

Film românesc ce a avut premiera pe data de 19 mai 2016 la Festivalul de la Cannes. Filmul spune povestea unui doctor dintr-un oraș provincial care trebuie să decidă pentru fiul său care este cea mai bună cale de urmat, în contextul societății de astăzi.

  • Urmărește trailerul filmului Bacalaureat

Polițist Adjectiv

Film polițist românesc catalogat drept dramă și realizat în Vaslui, orașul natal al regizorului Corneliu Porumboiu. Poveste filmului îl prezintă pe Cristi, un polițist dintr-un oraș de provincie, care urmărește cazul unui licean ce este acuzat de trafic de droguri. Pe parcurs, gândirea polițistului se schimbă, acesta își dă seama că nu mai crede atât de mult în meseria sa și nu își mai dorește să rezolve cazul.

  • Urmărește trailerul filmului Polițist Adjectiv

4 luni, 3 săptămâni și 2 zile

Film românesc care a primit premiul Palme dOr la a 60-a ediție a Festivalului de la Cannes din 2007, dar și premiul FIPRESCI. Filmul dezbate drama unei femei române în contextul decretului antiavort în perioada lui Ceaușescu. Pe parcursul unei zile din anul 1987, două studente prietene, Găbița, cu ajutorul prietenei sale Otilia, încearcă să facă un avort, acțiune ilegală în acea vreme.

  • Urmărește trailerul filmului 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile

Amintiri din Epoca de Aur

Film colectiv dintr-o serie de 6 scurtmetraje, grupate în două părți lansate succesiv. O comedie care prezintă legendele urbane ce circulau în perioada dictaturii comuniste din România. Prima parte a filmului intitulată Amintiri din Epoca de Aur a avut premiera în anul 2009, septembrie, iar partea a doua, în octombrie 2009.

  • Urmărește trailerul filmului Amintiri din Epoca de Aur

Filantropica

Film românesc de comedie regizat după propriul scenariu de către Nae Caranfil. Filmul a avut parte de un succes colosal în fața publicului deoarece a fost vizionat de peste 110.000 de spectatori în cinematografele din România. Filmul Filantropia a câștigat șase premii din partea Uniunii Cineaștilor din România, dar și mai multe premii la festivaluri internaționale de film.

  • Urmărește trailerul filmului Filantropica

Ana, Mon Amour

Film românesc din 2017 care prezintă povestea de dragoste dintre doi tineri care s-au cunoscut în vreme ce studiau amândoi literatura la facultate. Tânăra Ana suferă de o ușoară boală psihică și are dese atacuri de panică, iar Toma o urmează în orice colț în care aceasta merge. Ana își depășește temerile și se adaptează la lumea exterioară, moment în care Toma rămâne singur și încearcă să înțeleagă perioada prin care a trecut.

  • Urmărește trailerul filmului Ana, Mon Amour

A fost sau n-a fost

Film ce este catalogat în genul comedie satirică și dramă, multiplu premiat la Galele Gopo și premiat cu Camera dOr la Festivalul Internațional de Film de la Cannes. „A fost sau n-a fost revoluție în oraș?”, aceasta este întrebarea după ce o țară întreagă a privit în direct cum dictatorul Ceaușescu a părăsit Bucureștiul într-un elicopter.

  • Urmărește trailerul filmului A fost sau n-a fost

Despre oameni și melci

Povestea filmului prezintă situația unei fabrici de mașini ARO care a dat faliment și urmează să fie privatizată într-o săptămână. Fabrica va fi cumpărată de o companie franceză care își dorește să transforme acel loc într-o crescătorie de melci. Vezi ce se întâmplă cu cei peste 3.000 de muncitori ai fabricii, dintre care doar 300 își vor păstra locul de muncă.

  • Urmărește trailerul filmului Despre oameni și melci

Marfă și bani

Film românesc în care vei urmări povestea unui tânăr din Constanța care deține propria afacere, dar vinde la geamul apartamentului. El își dorește să se extindă și să își cumpere un chioșc, însă momentan nu dispune de resurse financiare. Totul se schimbă atunci când un înstărit local îi oferă o sumă de bani pentru a transporta o geantă. O acțiune banală, însă cu o mare întorsătură atunci când află că geanta ar putea conține lucruri ce îi interesează și pe alții.

  • Urmărește trailerul filmului Marfă și bani

California Dreamin

În anul 1999, în timpul războiului din Kosovo, un tren care transporta echipamente militare trimis de NATO a primit aprobarea din partea Guvernului României de a traversa țara în direcția frontierei cu Serbia. Când trenul ajunge la Căpâlnița, acolo, șeful CFR refuză să lase trenul să plece mai departe. Acțiunea începe de aici, când orele trec, iar situația nu este deloc una favorabilă.

  • Urmărește trailerul filmului California Dreamin’

Hârtia va fi albastră

Un lungmetraj a cărui acțiune se petrece într-o singură noapte, 22 spre 23 decembrie anul 1989, una dintre cele mai sângeroase nopți ale Revoluției române. Producția filmului a alocat mai multe locații, iar întreaga poveste s-a filmat în 28 de nopți. Costi, personajul principal al filmului, se află la doar trei luni înainte de a termina stagiul militar, iar evenimentele sângeroase la care acesta a participat l-au transformat într-o persoană confuză și debusolată.

  • Urmărește trailerul filmului Hârtia va fi albastră

6,9 pe scara Richter

Un tânăr actor se descurcă cu greu într-un rol complicat pe care l-a primit într-un musical, cu o nevastă geloasă până la depresie, dar și cu obsesia unui mare cutremur devastator, anunțat de toți „experții”. Însă totul se schimbă atunci când își face apariția propriul său tată, după decenii de absență și se instalează în viața sa, acaparându-l cu totul și bulversându-i existența. Acum, tânărul actor, soția instabilă psihic, tatăl acestuia și mult prea tânăra iubită a lui trăiesc împreună într-un cadru tragi-comic.

  • Urmărește trailerul filmului 6,9 pe scara Richter

Un pas în urma serafimilor

Povestea filmului îl arată pe Gabriel, un tânăr care își dorește să devină preot și intră la un seminar teologic ortodox. Acesta încearcă să se adapteze mediului, însă, într-un final, își dă seama că sistemul este corupt și abuziv. Aici elevii învață ce este furtul, minciuna, manipularea și trădarea, aptitudini pe care trebuie să și le însușească dacă vor să reziste în seminar.

  • Urmărește trailerul filmului Un pas în urma serafimilor

Citește și:

Filme acțiune – cele mai bune filme de acțiune pe care nu trebuie să le ratezi;

Filme Horror – Top 20 cele mai bune filme horror din toate timpurile;

Filme Comedie – Top 20 cele mai bune filme de comedie;

Filme SF – Top 20 de filme SF pe care trebuie să le vezi într-o viață.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (3)

emy69emy   •   20.10.2023, 02:32

Majoritatea le-am văzut... Mai sunt multe alte titluri bune de menționat!!!

Any0205   •   30.07.2023, 08:58

O parte dintre ele le-am văzut! Mulțumim pentru articol!

N3gry90   •   16.07.2023, 23:50

Filmele românești sunt departe de cele internaționale. Calitativ suntem la ani lumină, iar actorii lasă de dorit...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
FANATIK.RO
Municipiul din România care-și pierde principala sursă de venit și populația: “Furăm ce mai apucăm. Oamenii mai închid ochii, că ne văd amărâți”
Cum arăta Angela Similea la începutul carierei. Avea o frumusețe răvășitoare și s-a iubit cu Florin Piersic
Viva.ro
Cum arăta Angela Similea la începutul carierei. Avea o frumusețe răvășitoare și s-a iubit cu Florin Piersic
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Libertateapentrufemei.ro
Familia Măruță, baie de mulțime, la Londra. Eva și-a prezentat filmul, David și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Andra a cântat pe Wembley Arena
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
GSP.RO
Ion Țiriac: „Eu oameni săraci încă n-am văzut!” Omul de afaceri cu o avere de 1,75 miliarde de euro, comparație cu Steve Jobs: „Îmi spun ăștia că o să mor”
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
FANATIK.RO
Anunț important pentru românii care au primit sporuri, prime sau alte bonusuri. Ce trebuie să facă pentru a avea pensii majorate
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Știrileprotv.ro
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Unica.ro
Wow, ce casă au Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina! Așa tapet mai rar vezi, chiar e deosebit! Imaginile din locuința celebrului bucătar fac furori pe internet!
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
Orangesport.ro
Fabulos! Gică Hagi a refuzat să-l ajute cu numărul de telefon pe Gică Popescu, când a aflat ce fată vrea să cunoască: "Nu, nu, nu"
"Nici nu am cuvinte". Mama lui Ayan, în lacrimi de fericire. Micuțul ei, de doar 2 anișori, a supravieţuit o noapte întreagă în pădure, singur, la minus 5 grade
Observatornews.ro
"Nici nu am cuvinte". Mama lui Ayan, în lacrimi de fericire. Micuțul ei, de doar 2 anișori, a supravieţuit o noapte întreagă în pădure, singur, la minus 5 grade
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
HOROSCOP
Horoscop 19 martie 2024. Berbecii este bine să facă un efort pentru a ține sub control tendința de a interpreta totul după intențiile și dorințe lor
RECOMANDĂRI