MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 19:00

Prima reacție a lui Victor Ponta, după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Trebuie să demisioneze azi!”

Distribuie

Prima reacție a lui Victor Ponta, după condamnarea lui Liviu Dragnea. Fostul premier spune că liderul PSD trebuie să demisioneze chiar astăzi.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: ”Să facem miting ca să fie achitat!”/VIDEO

„Pentru ca să fie salvat PSD și Guvernul – Dragnea trebuie să demisioneze azi”, a scris Victor Ponta, pe Twitter.

Fostul premier a postat ulterior și un mesaj pe Facebook, în care îi cere lui Liviu Dragnea să se retragă din fruntea PSD.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?
  1. Da, a primit pedeapsa potrivită (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, merita o pedeapsă mai blândă (0%, 0 Voturi)
  3. Nu, merita să fie achitat (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...

„Când ai o funcție publică sunt lucruri mult mai importante decat cariera personală / eu am demisionat atunci când am fost inculpat (pe nedrept) ca să salvez PSD, Guvernul și regulile de drept în societatea romanească / după a doua condamnare Liviu Dragnea trebuie să se retragă dacă îl interesează soarta PSD, a Guvernului și a României.

P.S. – exact pe 21 Iunie (cu un an în urmă) toți pesediștii au fost traumatizați și umiliți de Liviu Dragnea să voteze moțiunea de cenzură contra Guvernului PSD Grindeanu/iată ca justiția le spală azi rușinea de atunci!”, a scris Victor Ponta.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă

DNA ceruse o pedeapsă de 7 ani și jumătate cu executare în acest proces. Liviu Dragnea a mai fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumul.

 

Citește mai multe despre Victor Ponta și condamnare pe Libertatea.

Comentarii