Mergi direct la conținut »
SCHIMBARE RADICALĂ la Facebook. Se va întâmpla în următoarele săptămâni
Ştiri Libertatea > Ştiri > SCHIMBARE RADICALĂ la Facebook. Se va întâmpla în următoarele săptămâni

SCHIMBARE RADICALĂ la Facebook. Se va întâmpla în următoarele săptămâni

Facebook a lansat recent serviciul Live Videos, disponibil pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare online. Însă, deşi noua caracteristică este interesantă, mulţi utilizatori sunt deranjaţi de faptul că Facebook îi anunţă de fiecare dată când cineva din lista de prieteni începe o transmisiune live.

De Miruna Darcovici,

Compania a decis acum să ofere, în următoarele săptămâni, o opţiune prin care le va permite utilizatorilor să blocheze notificările pentru Live Videos, potrivit Go4it.ro.

Transmisiunile live apar la începutul fluxului de ştiri. În acest moment pot fi blocate una câte una. De fiecare dată când cineva porneşte o astfel de transmisiune, un utilizator poate apăsa pe butonul „Live Subscribe” din partea de sus a clipului şi poate opri de acolo notificările.

Dacă utilizatorii vor fi fericiţi cu schimbarea pe care o va face Facebook, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre organizaţii şi companii. Cei care optează pentru oprirea notificărilor nu vor mai afla în timp real despre transmisiunile făcute de acestea.

Close
Închide
  Close