Mergi direct la conținut »
Un om de afaceri din Suceava trebuia să urce în avionul pilotului Cornel Marinescu. De ce a renunțat și ce zice despre pilotul mort
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un om de afaceri din Suceava trebuia să urce în avionul pilotului Cornel Marinescu. De ce a renunțat și ce zice despre pilotul mort

Un om de afaceri din Suceava trebuia să urce în avionul pilotului Cornel Marinescu. De ce a renunțat și ce zice despre pilotul mort

Un om de afaceri din Suceava trebuia să urce în avionul pilotului Cornel Marinescu, însă a renunțat pentru a-și putea pregăti avionul propriu, pentru mitingul aviatic ce urma să aibă loc sâmbătă după-amiază. Despre pilotul mort sâmbătă, în tragedia aviatică din Frătăuții Vechi, afaceristul, pe nume Alexandru Șcheul, are numai cuvinte de laudă. 

Alexandru Șcheul, un om de afaceri din Suceava și pasionat de zbor, spune despre pilotul Cornel Marinescu, decedat sâmbătă în accidentul aviatic din Frătăuții Vechi, că era unul dintre cei mai buni piloți de acrobație din țară. Avionul pe care îl pilota, și în care și-a văzut sfârșitul, Cornel Marinescu îl cumpărase chiar de la Șcheul, însă cei doi nu au apucat să întomcească actul de vânzare-cumpărare.

Afaceristul a mai dezvăluit faptul că ar fi trebuit să fie și el în avionul care s-a prăbușit sâmbătă, însă a renunțat în ultimul moment.

„Era să urc și eu cu Marinescu la zborul de antrenament, dar am renunțat pentru că trebuia să pregătescu avionul meu și urma să ajung la mitingul aviatic din Suceava”, a declarat Alexandru Șcheul, potrivit stiridinbucovina.ro.

În legătură cu accidentul aviatic în care și-a pierdut viața Cornel Marinescu, omul de afaceri crede că „ceva s-a întâmplat în zbor de nu s-au mai putut dezlipi unul de altul de la 200-300 de metri. Nu s-au sincronizat. Nu știu cum s-a întâmplat”.

Momentul accidentului aviatic de la Suceava a fost publicat de Știrile TVR. În imagini se vede cum unul din avioane pierde brusc din altitudine și se lovește de cel de-al doilea, apoi cele două aparate de zbor se prăbușesc. În accident, al doilea pilot, timișoreanul Sorin Bochiș, a fost grav rănit și se află internat la Iași, în stare critică.

FOTO: Monitorul de Suceava


CITEȘTE ȘI: 

Pilotul care a supraviețuit accidentului aviatic de la Frătăuți a făcut carieră în America. Sorin Bochiș prindea traficanții de marijuana din aer

Close
Închide
  Close