Mergi direct la conținut »
Ce cântec au compus Războinicii pentru Faimoși la Exatlon România. Imediat au apărut și reacțiile: "Doar atât puteți?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce cântec au compus Războinicii pentru Faimoși la Exatlon România. Imediat au apărut și reacțiile: "Doar atât puteți?"

Ce cântec au compus Războinicii pentru Faimoși la Exatlon România. Imediat au apărut și reacțiile: „Doar atât puteți?”

După ce au câștigat jocul pentru vilă, Războinicii le-au cântat Faimoșilor o melodie cu dedicație.

De Dana Aramă,

La finalul ceremoniei după ce au câștigat vila în ediția de miercuri, 31 octombrie de la Exatlon România, concurenții din echipa Războinicilor le-au făcut o surpriză nu tocmai plăcută rivalilor din echipa Faimoșilor.

După ce antrenorul Ionuț „Jaguarul” a ținut un scurt discurs, tot el a fost cel care le-a dat tonul Războinicilor, care au început să cânte melodia pe care o pregătiseră pentru Faimoși.


„În pădurea cu broscuțe, aveau casă mulți Faimoși. Vine Giani și le zice: Vreau să stau și eu aici! Oac, oac, oac, vreau să stau și eu aici. Oac, oac, oac, vreau să stau și eu aici”, au cântat concurenții din echipa Războinicilor.

„Doar atât puteți? Serios? E maimuțăreală. Alune, Razboincii, la luptă Măria Ta, maimuțăreală. Credeam că puteți mai mult, serios! Pădurea cu alune. Ia-ți o de-aia roz pe tine, un maiou, coșulețul și dă-i drumu în pădurea cu alune. Aveți fețe de broaște”, a comentat Giani Kiriță, antrenorul echipei Faimoșilor.


Citește și: Bacalaureat 2019. Ministerul Educației a publicat modele de subiecte. Cum arată testele grilă de la Română și Matematică

 

Close
Închide
  Close