Mergi direct la conținut »
Ce făcea Răzvan Ciobanu în schimbul banilor pe care îi cerea cu împrumut. "Nu îmi dădea banii înapoi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce făcea Răzvan Ciobanu în schimbul banilor pe care îi cerea cu împrumut. "Nu îmi dădea banii înapoi"

Ce făcea Răzvan Ciobanu în schimbul banilor pe care îi cerea cu împrumut. „Nu îmi dădea banii înapoi”

Una dintre prietenele lui Răzvan Ciobanu a declarat că acesta obișnuia să se împrumute de bani de la ea. În schimbul sumelor pe care le datora, designerul îi făcea acestea câte un obiect vestimentar.

De Dana Aramă,

La Antena Stars, Diana Bianca, o femeie de afaceri din București, a afirmat că Răzvan Ciobanu obișnuia să împrumute bani de la ea. Aceasta a explicat că în schimbul banilor, designerul îi făcea rochii.

„Nu mai avea emisiunea, care era un venit sigur lunar garantat. Despărţirea de Marius iarăşi a fost o problemă pentru că îl susţinea financiar. Mă suna şi îmi zicea: „Dă-mi, te rog, că îmi trebuie neaparat”. Nu îmi cerea sume mari 300 de euro, odată mi-a cerut 200 de lei. Ştiam că are probleme.

Legat de faptul că nu-şi plătea datoriile, la mine nu s-a întâmplat, nu îmi dadea banii inapoi, îmi făcea o rochiţă. Nu s-a întâmplat să nu-mi mai răspundă la telefon, să nu-l intereseze. El a trăit aşa cum şi-a dorit până în ultimul moment”, a declarat Diana Bianca.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în data de 29 aprilie într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

Sindicatele din educație, despre decizia ministrului de a schimba probele de aptitudini pentru admiterea la liceu: „A vrut să crească masiv numărul de clase de la școlile profesionale”

Close
Închide
  Close