De Dana Aramă,

La Antena Stars, Diana Bianca, o femeie de afaceri din București, a afirmat că Răzvan Ciobanu obișnuia să împrumute bani de la ea. Aceasta a explicat că în schimbul banilor, designerul îi făcea rochii.

„Nu mai avea emisiunea, care era un venit sigur lunar garantat. Despărţirea de Marius iarăşi a fost o problemă pentru că îl susţinea financiar. Mă suna şi îmi zicea: „Dă-mi, te rog, că îmi trebuie neaparat”. Nu îmi cerea sume mari 300 de euro, odată mi-a cerut 200 de lei. Ştiam că are probleme.

Legat de faptul că nu-şi plătea datoriile, la mine nu s-a întâmplat, nu îmi dadea banii inapoi, îmi făcea o rochiţă. Nu s-a întâmplat să nu-mi mai răspundă la telefon, să nu-l intereseze. El a trăit aşa cum şi-a dorit până în ultimul moment”, a declarat Diana Bianca.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit în data de 29 aprilie într-un accident rutier produs în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina în care a murit designerul Răzvan Ciobanu nu se afla în proprietatea creatorului de modă. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul din BucureștiÎnmormântarea a avut loc joi, 2 mai 2019. 


Citește și:

Sindicatele din educație, despre decizia ministrului de a schimba probele de aptitudini pentru admiterea la liceu: „A vrut să crească masiv numărul de clase de la școlile profesionale”