Mergi direct la conținut »
Încă o cumpănă pentru Leo Iorga! I-au fost găsite noi tumori și pleacă în Germania pentru o operație crucială
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Încă o cumpănă pentru Leo Iorga! I-au fost găsite noi tumori și pleacă în Germania pentru o operație crucială

Încă o cumpănă pentru Leo Iorga! I-au fost găsite noi tumori și pleacă în Germania pentru o operație crucială

Plin de speranță, deși veștile care i s-au dat n-au fost deloc bune, Leo Iorga pleacă din nou spre Germania. Într-o clinică specializată din Hamburg, el va fi supus unei operații laser prin care medicii speră să-i poată salva plămânul și, implicit, viața. "Să ne dea Dumnezeu putere, că avem mare nevoie, la această nouă încercare", ne-a mărturisit Paula Iorga, soția lui.

De Florian Gheorghe,

Sănătatea solistului din cea mai frumoasă perioadă a legendei Compact este în pericol, după ce ultimele teste medicale efectuate i-au identificat noi tumori la singurul său plămân, iar o nouă operație este crucială.

Vineri, el va pleca spre Hamburg, urmând a fi internat nu într-un spital, ci într-o clinică specializată în operații laser. Luni va avea loc intervenția și tot atunci, medicii vor decide, văzând cum decurg lucrurile, la câte alte operații îl vor mai supune. Până atunci, este esențial însă ca Leo să scape de viroza care-l chinuie.

FOTO Leo Iorga, ultima sa apariție pe scenă, în concert, la Băicoi

Leo Iorga pleacă în Germania pentru o operație crucială

Leo Iorga, 54 de ani, a devenit exemplu de curaj prin lupta cu cancerul descoperit în 2011, o luptă din care a ieșit mereu învingător. A trecut prin patru operații și tot atâtea lungi și chinuitoare recuperări.

Moralul artistul este bun, susține soția lui, iar rugăciunile și convingerea sa că se va vindeca îi sunt cel mai bun medicament. Totuși, artistul are nevoie mai mult ca oricând de susținere.

În spectacolele pe care ar fi trebuit să le susțină zilele acestea prin țară, în locul său va fi Tony Șeicărescu (ex-Direcția 5), iar o parte din banii strânși se vor duce în contul lui Leo Iorga. Tot pentru Leo, ale cărui operații sunt costisitoare, au fost deschise conturile:

Iorga Leonard BCR
RO98RNCB0318000672890001 – LEI
RO06RNCB0064000672890001 – EURO
Cod Swift RNCBROBU – pentru donații din străinătate

CITESTE SI:

Actorul Justinian Radu s-a făcut proprietar de bar. Când nu e pe scenă, vinde bere în nordul Capitalei

Close
Închide
  Close