MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2019 13:00 , de Florian Gheorghe

Actorul Justinian Radu s-a făcut proprietar de bar. Când nu e pe scenă, vinde bere în nordul Capitalei

Distribuie

O fi meseria de actor “brațară de aur”, dar nu ține mereu de foame. Din acest motiv, Justinian Radu caută, de ani buni, să-și completeze salariul lunar cu venituri “colaterale”. Recent, și-a deschis un bar.

Pubul din care Justinian Radu speră să-și completeze veniturile se află în nordul Capitalei și se mândrește cu un rezervor imens de bere, asemănător celor din care se vinde benzina la pompa de alimentare.

Localul e situat la doi pași de o biserică, dar n-a fost sfințit de vreun preot. Primii care i-au dat binecuvântarea', înainte de deschiderea oficială, au fost doi colegi actori, fierbințenii' Mihai Bobonete și Mihai Mărgineanu, care au salutat apariția în cartierul lor a noului loc de recreere și socializare.

Actorul Justinian Radu s-a făcut proprietar de bar. Când nu e pe scenă, vinde bere în nordul Capitalei

Cunoscut în ultimii ani prin intermediul sitcomului Trăsniții', în care l-a interpretat pe agentul Poponeț, dar și din diverse piese de teatru, Justinian Radu și-a făcut un nume în lumea artistică și ca organizator și prezentator de evenimente (Târgul anual de bărbați', Carnavalul Latino' – cea mai mare petrecere a Bucureștiului anilor 2000), dar și ca anteprenor. Înainte de barul deschis recent, a avut discoteci și un restaurant tradițional în buricul Bucureștiului.

În vârstă de 46 de ani, Justinian Radu a fost școlit de maestrul Virgil Ogășanu (promoția 1996) și a debutat pe scena de la Bulandra, apoi a jucat pe cea de la Nottara.

Una dintre piesele de succes în care joacă este Puricele', în regia lui Horațiu Mălăele.

 

CITESTE SI:Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii