MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Actorul Justinian Radu s-a făcut proprietar de bar. Când nu e pe scenă, vinde bere în nordul Capitalei

Distribuie

O fi meseria de actor “brațară de aur”, dar nu ține mereu de foame. Din acest motiv, Justinian Radu caută, de ani buni, să-și completeze salariul lunar cu venituri “colaterale”. Recent, și-a deschis un bar.

Pubul din care Justinian Radu speră să-și completeze veniturile se află în nordul Capitalei și se mândrește cu un rezervor imens de bere, asemănător celor din care se vinde benzina la pompa de alimentare.

Localul e situat la doi pași de o biserică, dar n-a fost sfințit de vreun preot. Primii care i-au dat ”binecuvântarea”, înainte de deschiderea oficială, au fost doi colegi actori, ”fierbințenii” Mihai Bobonete și Mihai Mărgineanu, care au salutat apariția în cartierul lor a noului loc de recreere și socializare.

Actorul Justinian Radu s-a făcut proprietar de bar. Când nu e pe scenă, vinde bere în nordul Capitalei

Cunoscut în ultimii ani prin intermediul sitcomului ”Trăsniții”, în care l-a interpretat pe agentul Poponeț, dar și din diverse piese de teatru, Justinian Radu și-a făcut un nume în lumea artistică și ca organizator și prezentator de evenimente (”Târgul anual de bărbați”, ”Carnavalul Latino” – cea mai mare petrecere a Bucureștiului anilor 2000), dar și ca anteprenor. Înainte de barul deschis recent, a avut discoteci și un restaurant tradițional în buricul Bucureștiului.

În vârstă de 46 de ani, Justinian Radu a fost școlit de maestrul Virgil Ogășanu (promoția 1996) și a debutat pe scena de la Bulandra, apoi a jucat pe cea de la Nottara.

Una dintre piesele de succes în care joacă este ”Puricele”, în regia lui Horațiu Mălăele.

 

CITESTE SI:Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

Comentarii