Nadine și soțul ei au un singur copil, pe care îl înconjoară cu dragoste și fac tot posibilul ca lui Noah să îi fie bine. Fosta vedetă TV recunoaște că i-a impus micuțului anumite reguli.

„I-am spus copilului că până când îmi demonstrează că poate discerne între bine și rău – 18 ani , 21 de ani în alte țări, depinde unde ne mutăm – nu am să-l las singur. El este copilul care nu merge în tabere, nu doarme peste noapte la nimeni”, ne-a spus ea.

A ajuns să-i impună anumite restricții, tocmai pentru că se teme pentru siguranța lui.

Nadine nu își lasă copilul în tabere sau să circule cu autobuzul. "Sunt genul ăla de mamă, din păcate"
Noah și Nadine

„Dacă pleacă într-o excursie, am nevoie de ITP-ul mașinii cu care pleacă, de controlul psihologic al șoferului și așa mai departe. Sunt genul ăla de mamă, din păcate. Dacă aveam 2-3 copii, poate pe unul îl lăsam să plece în excursie fără ITP și într-o tabără în care poate or să aibă grijă de el sau nu. Dar, din păcate pentru el, nu. I-am spus așa: Te las în tabără, dacă mă lasă și pe mine în tabără cu tine! Și cum nimeni nu mă lasă în tabără cu tine, nu te duci în tabără. Norocul meu este că nici el nu vrea”, a declarat, pentru Libertatea, Nadine.

Tolo: Mihai Busuioc, omul lui Dragnea la Curtea de Conturi, a pornit o anchetă internă, supărat că publicul a aflat de neregulile descoperite în achizițiile COVID-19!
Recomandări
Tolo: Mihai Busuioc, omul lui Dragnea la Curtea de Conturi, a pornit o anchetă internă, supărat că publicul a aflat de neregulile descoperite în achizițiile COVID-19!
 

Noah învață la o școală privată

Fosta vedetă TV consideră că fiecare om ar trebui să fie responsabil, tocmai pentru ca lucrurile să se schimbe. “Nu pot. Trăim într-o societate pe care nu o simt ca partener în creșterea copilului meu. Știu că eu îmi fac treaba, plătesc dările, dar din partea cealaltă ce se întâmplă? «Ne scuzați, nu ne-am dat seama, s-a întâmplat accident și asta e!». Nu am curaj să te expun! O să mă cerți, o să mă judeci, accept, îmi pun cenușă în cap”, ne-a dezvăluit Nadine raționamentul de la care au pornit aceste reguli.

Ad placeholder

A optat ca Noah să studieze la o școală privată, unde ea și tatăl copilului îi asigură transportul. La un moment dat, puștiul a cerut să meargă cu autobuzul la cursuri. „Am simțit cum mi se scurge sângele din corp. Care autobuz? Hai să îți arăt ce înseamnă un autobuz la noi, o stație de autobuz! I-am spus: Mami, aș putea să fac asta într-un orășel în care oamenii conștientizează că un copil e lângă ei, nu-l împing, nu calcă în scuipați, nu urinează nimeni pe lângă el, dar la noi, nu pot”.

Fosta vedetă TV mai spune că fiecare dintre noi ar trebui să ia inițiativă și să încerce să schimbe ceva pentru ca lucrurile să funcționeze normal. „Fiecare dintre noi are obligația să investească în comunitatea sa, iar eu îndrăznesc să comentez și să mă plâng doar pentru că știu că fac ceva în fiecare zi ca această realitate să nu fie la fel și pentru copilul meu, și pentru copiii altora”, a adăugat Nadine.

Citeşte şi:

Maria Buză și-a închis restaurantul de la mare și renunță și la cel din București! Erau găuri în buget

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI