Mergi direct la conținut »
Sora Deliei a dezvăluit ”când vine bebe”. Și-a provocat fanii la ghicitul zodiei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Sora Deliei a dezvăluit ”când vine bebe”. Și-a provocat fanii la ghicitul zodiei

Sora Deliei a aflat data când îl va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al familiei. Oana Matache nu mai are foarte mult de așteptat, nașterea fiind estimată de medicul obstetrician la jumătatea lunii martie. Evident, nu se poate determina cu exactitate data când va avea loc fericitul eveniment, dar computerul a calculat, pe baza datelor de la ecografie, posibila dată. Aceasta este 22 martie, a dezvăluit chiar Oana Matache pe rețelele de socializare, organizând chiar și un mic concurs printre fani.

De Mihai Niculescu,

Oana Matache o mai are pe Jessie, fetița ei de un an și aproape două luni, iar perechea ei va împlini fericirea din familie. Ea a dat fanilor vestea cea mare pe contul ei de Instagram.

„Gata! Pe 22 martie vine bebe! ?? Ce zodie va fi?”, şi-a provocat Oana Matache prietenii virtuali.

Aceștia s-au întrecut în a-i da răspunsul: zodia Berbec.

„Când am aflat de a doua sarcină, am fost atât de speriată încât am ales să fac abstracție total de ce se întâmplă cu corpul meu care devine din ce în ce mai „gravid”. Azi mă simt mai bine că oricând în pielea mea „gravidă”, mă simt sexy și frumoasă (scuzați-mi îndrăzneala) și foarte tristă și deja nostalgică pentru că se va termina foarte curând. Am hotărât că va fi ultima mea burtică și vreau să o sărbătoresc ca atare. Și sunt recunoscătoare pentru tot”, scria Oana Matache pe rețeaua de socializare.


Citește și: VIDEO/ Mihai Bobonete a început două facultăți, dar n-a terminat nici una: „Am liceul la bază, nu mă laud cu asta!”


 

Close
Închide
  Close