Mergi direct la conținut »
Viorica de la Clejani, schimbare de look. Fanii au reacționat imediat: "Sunt prea stridente"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Viorica de la Clejani, schimbare de look. Fanii au reacționat imediat: "Sunt prea stridente"

Viorica de la Clejani, schimbare de look. Fanii au reacționat imediat: „Sunt prea stridente”

Viorica de la Clejani și-a surprins prietenii virtuali, după ce a postat o imagine în care le arată noul ei look. În ultima perioadă, artista a apelat la mai multe intervenții de înfrumusețare, iar de data asta, aceasta și-a pigmentat sprâncenele. Însă nu toți au fost încântați de decizia vedetei.

Au existat și câțiva fani nemulțumiți, care nu s-a abținut de la comentarii. „La părul blond sunt prea stridente… Dar dacă ție îți plac…”

 Viorica de la Clejani a ținut să lămureascăși a explicat că treaba nu este tocmai finalizată. „Păi, am două zile. Urmează retușul. E normal să fie așa”, a răspuns Viorica pe contul de socializare. Viorica de la Clejani, care formează un cuplu cu Ioniță de la Clejani, este o cunoscută interpretă de muzică de petrecere de la noi. Anul trecut, aceasta a recunoscut că s-a înfometat pentru a reuși să slăbească.

„Am făcut foamea la greu. Am fost bolnăvioară, nu prea mă laud eu. Mă cam doare ficatul. Singura mea carne preferată e porcul. Am renunțat și nu am mai mâncat. Am dornit nemâncată. Am băut cu apă. Am băut un suc din sfeclă, măr și telină. M-am simțit bine. Nu am mai mâncat noaptea”, a declarat Viorica de la Clejani.

Citește și:

VIDEO&FOTO/ La 80 de ani, o fostă asistentă gătește săptămânal pentru oamenii străzii. Viața de poveste a unui om simplu, pentru care „nu pot” nu există

 

Close
Închide
  Close