Horoscop săptămânal Capricorn – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, frumoasă capacitate de a comunica, fel de a vorbi elegant, diplomatic sau convingător prin recursul la argumentele de ordin emoțional care vor avea efect asupra auditoriului. Interes pentru activitățile de recreere, delectare sau înnobilare mentală și sufletească (lecturi, studiu, artă, spectacole, viață spirituală).

Între 14 și 16 iunie, la prânz, unul sau mai multe motive diferite de enervare, provocate de o situație casnică, de o chestiune familială, de o relație ori de niște piedici majore pe care unul dintre părinți, ori întreaga familie, le pun în calea unui proiect de viață al nativului.

Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, situație complicată prin acumularea unor trăiri apăsătoare sau al unor nemulțumiri pe teme vechi care îi motivează pe părinți să schimbe tactica în relația lor cu copiii ori le alimentează nativilor imposibilitatea de a accepta o situație deteriorată din punct de vedere sentimental. Moment al înstrăinării, al depărtării, al tăcerii, al despărțirii și, implicit, al singurătății, uneori, din cauze de forță majoră, alteori, din cauze obiective care însă nu schimbă datele problemei; etapă a încercărilor sentimentale.

Din 19 iunie, după ora 00:01, posibilitatea de a iniția dialoguri necesare limpezirii unei situații la locul de muncă sau în vederea rezolvării unei chestiuni profesionale. Încercare de găsire a unei soluții de compromis.

În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 iulie 2020, se va constitui ca un factor de temperare a dialogurilor și a inițiativelor ce privesc chestiunile parteneriale. De la caz la caz, ar putea fi vorba de lipsa motivației, a argumentelor, de neîncrederea în propriile puteri de a face față unui conflict ori din spaima care le-a fost indusă de respectivele persoane cu care nu se pot armoniza.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI