MENIU CAUTĂ

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018. Berbecii au motive de dezamăgire

Distribuie

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018. Berbecii au motive de dezamăgire.

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018 - Berbec

Chiar dacă nu îți stă în fire, vei avea tendința de a-ți găsi motive de dezamăgire astăzi, poate ca să îți justifici starea de revoltă, în fața propriei conștiințe.

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018 – Taur

Ai nevoie de regenerare, dar una profundă, pe care o poți obține doar printr-o relaxare reală. Dacă vei reuși să te detașezi de grijile la care ții așa de mult, ar putea fi suficient.

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018 – Gemeni

Meriți și tu o zi mai relaxantă, care poate fi chiar cea de astăzi, cu condiția să oprești rotița din mintea ta care te și agită, nu îți propune soluții mereu.

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018 – Rac

Ar fi bine să ții sub control, atât cât se poate, tendința de a vedea doar detaliile neplăcute din relațiile cu cei din anturajul apropiat, ca să le protejezi.

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018 – Leu

Ai ocazia de a lăsa deoparte problemele din timpul săptămânii și de a te ocupa de cei dragi. Starea ta de sănătate se poate îmbunătăți, dacă vei reuși să fii ceva mai optimist.

Horoscop, duminică, 4 noiembrie 2018 – Fecioară

Poți avea o zi frumoasă, plăcută, cu condiția să eviți critica exagerată, rostită sau nu, la adresa celor din jur. Nu faci decât să te consumi și să îți pierzi timpul.

Horoscop 4 noiembrie 2018 – Balanță

Va fi mult mai ușor să eviți neplăcerile provocate de cei din jur, dacă vei alege tu ce să faci cu timpul tău. O preocupare constructivă va aduce numai rezultate pozitive.

Horoscop 4 noiembrie 2018 – Scorpion

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii tu cel care oferă, indiferent că e nevoie de gesturi frumoase, de cuvinte alese sau de eforturi suplimentare.

Horoscop 4 noiembrie 2018 – Săgetător

Ți se cere mult, oriunde te-ai afla. Dacă așteptările celor din jur sunt înrobitoare, le poți refuza, elegant și calm.

Horoscop 4 noiembrie 2018 – Capricorn

Ți se pare de la sine înțeles ca cei din jur să facă ceea ce spui tu, dar nu e deloc așa și poate ar fi bine să evaluezi cu mai multă atenție acest aspect din viața ta.

Horoscop 4 noiembrie 2018 – Vărsător

Deși nu îți stă în fire, te-ai putea lăsa în voia unei zgârcenii afective care are rolul de a te proteja de eventuale dezamăgiri.

Horoscop 4 noiembrie 2018 – Pești

Dacă nu ai ceva constructiv de spus este mai bine să taci și să îți cauți preocupări mai frumoase. Nu este un moment bun pentru cizelarea celor din jur.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop și noiembrie pe Libertatea.

Comentarii