Cum procedăm?
Este cât se poate de simplu. Luați câte lămâi doriți, spălați-le bine și băgați-le la congelator. Pentru că se păstrează atât de bine, fructul poate fi scos oricând și folosit. Sau pot fi congelate în tăvile pentru cuburile de gheață. Pentru acest procedeu trebuie să dați lămâile prin răzătoare, după aceea stoarceți sucul din ea – amestecat ulterior cu pulpa. Coaja rasă, pulpa și sucul se amestecă, se pun în tăvile pentru cuburi de gheață și se dau la congelator. Se scot ori de câte ori aveți nevoie pentru a le folosi fie pentru o lominadă (dar trebuie să strecurați) sau pentru dresul supelor, ciorbelor, salatelor, etc.
Coaja de lămâie, care de obicei este aruncată, conține de 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie și ne ajută să scăpăm de toxinele din organism.
Conform studiilor, coaja de lămâie ajută la distrugerea cojilor de lămâie, fiind, spun specialiștii, de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia. Mai mult, gustul lămâii este unul plăcut și nu are efectele chinuitoare ale chimioterapiei. Lămâie are un efect miraculos și auspra chisturilor și tumorilor, iar după anumite popoare, lămâia este un remediu bun împotriva tuturor tipurilor de cancer, are efecte antimicrobiene, este extrem de eficient împotriva infecțiilor bacteirene și a ciupercilor, împotriva paraziților intestinali, reglează tensiunea, mai ales dacă suferiți de hipertensiune, este un bun antidepresiv și combate stresul și tulburările nervoase.
Citește tot materialul aici