Mergi direct la conținut »
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > Reguli de conduită la Casa Regală. Ciudățenii de care trebuie să țină cont familiile regale

Reguli de conduită la Casa Regală. Ciudățenii de care trebuie să țină cont familiile regale

De Livia Lixandru,

Să te naști în familia regală, presupune o serie de responsabilități și multă presiune. Astfel că, cel mai important rang al unei națiuni vine la pachet cu mai multe reguli de urmat.

Life.ro a făcut un top al celor mai ciudate reguli de conduită, la Casa Regală. Dacă unele sunt interesante, altele sunt cu adevărat interesante

 • Niciodată, dar niciodată, mai ales la o cină publică, familia regală nu trebuie să fie servită cu crustacee sau usturoi. Motivul pentru interzicerea crustaceelor este unul practic: evitarea toxiinfecțiilor alimentare. Prohibiția usturoiului, pe de altă parte, este pentru a evita o respirație urât mirositoare.
 • Nu ne afișăm afecțiunea în public, mai ales în timpul călătoriilor. Cu toate acestea, înainte ca prințul Harry să-și aleagă jumătatea în persoana prințesei Megan, avea imaginea celui care nu respecta această regulă.
 • Spre deosebire de majoritatea familiilor, familia regală nu deschide nici un cadou de Crăciun. Toate cadourile sunt schimbate în Ajunul Crăciunului, în camera roșie, la o ceașcă cu ceai. Cadourile preferate ale membrilor familiei regale sunt cele amuzante, iar când Harry era încă burlac, cumnata sa, Kate, i-a dăruit un kit intitulat „Crește-ți singur iubita”.
Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»
Recomandări

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»

 • Fără Monopoly! Familia regală nu este atât de diferită de noi ceilalți, mai ales când vine vorba de a juca Monopoly, un joc ce uneori scoate la iveală cele mai urâte abilități de negociere și comportamente agresive.
 • În timpul călătoriilor, fiecare membru al familiei regale are un costum negru în bagaj. Asta pentru cazul în care în această perioadă un membru al casei regale sau un alt oficial al guvernului moare și este nevoie să-i fie adus un omagiu din orice colț al lumii.
 • Sexul bebelușului regal este ținut secret până la naștere. Britanicii au acceptat această regulă drept o provocare și încearcă să facă predicții și pariuri pe această temă.
 • Moștenitorii tronului nu au voie să călătorească, mai ales să zboare cu avionul, însoțiți de alți moștenitori. Acest lucru se întâmplă din dorința de a proteja linia de moștenitori regali, însă prințul William de obicei călătorește alături de fiul lui, George.
Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

 • Băieții din familia regală, până la vârsta de opt ani, poartă pantaloni scurți. Se consideră că până atunci nu sunt suficient de maturi ca să poarte pantaloni lungi.
 • Câinii reginei sunt tratați asemenea unor fețe regale, dar fără să urmeze reguli. Au bucătari personali, locuri la clasa I și pot face orice își doresc, inclusiv să meargă oriunde își doresc.
 • Atunci când interacționezi cu regina, nu îi întorci spatele, vorbești doar când ți se adresează, nu o atingi și nu pleci până ce nu pleacă ea.
 • Femeile din familia regală trebuie să își țină picioarele apropiate și bărbia paralelă cu solul. Ele nu stau niciodată picior peste picior, în schimb stau cu genunchii apropiați și uneori își încrucișează gleznele.
 • Familia regală nu dă niciodată autografe, pentru ca cineva să nu le învețe semnătura și să poată comite un fals.
Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu
Recomandări

Cum au ajuns neonaziștii din SUA să citeze din Corneliu Zelea Codreanu

 • Oamenii din anturajul reginei trebuie să stea cu ochii pe geanta ei tot timpul. Asta nu neapărat pentru a se asigura că nu este furată, ci pentru a culege indicii despre starea ei de spirit. De exemplu, când își pune geanta pe brațul drept înseamnă că este pregătită pentru conversația curentă pe care trebuie să o încheie, precizează sursa sitată.
 • Există anumite modalități de a saluta regina la care chiar propria familie trebuie să se muleze. Bărbații familiei regale efectuează o plecăciune din gât, în timp ce femeile fac o reverență.
 • Costumul reginei trebuie să fie strălucitor sau exuberant, ca să poată fi ușor de identificat. Îi place să se conecteze cu oamenii și, chiar și atunci când mulțimea este scăpată de sub control, oamenii pot spune că au văzut regina.
 • Femeile regale nu au voie să-și arate decolteul. Diana era faimoasă pentru că nu-i plăcea decolteul înalt, așa că își folosea mereu poșeta pentru a se acoperi atunci când ieșea dintr-o mașină.
 • Orice urmaș regal trebuie să solicite aprobarea din partea familiei de pe tron pentru a se căsători cu aleasa inimii sale. Charles, William și Harry, fiecare dintre ei a cerut permisiunea pentru a se căsători.
Close
Închide
  Close