06 Iul. 2018 18:17

Soțul Andreei Bălan a dezvăluit de ce este mereu ascuns chipul fiicei lor. George Burcea a fost pus în fața celei mai grele întrebări

Distribuie

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a explicat care este motivul pentru care nu arată chipul fiicei lor, Ella.

Cântăreața Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea, împreună cu care are o fetiță, Ella.

De când a venit pe lume Ella, Andreea Bălan și soțul ei nu au arătat niciodată chipul fiicei lor, preferând fie să o fotografieze din spate, fie să îi acopere chipul în fotografiile postate pe rețelele de socializare.


În cadrul unui interviu pentru click.ro, George Burcea a fost întrebat care este motivul pentru care el și soția sa, Andreea Bălan, acoperă mereu chipul fiicei lor pe rețelele de socializare.

„Pentru că e foarte mică. Are timp să-şi arate faţa, să-şi facă profile pe reţelele sociale. Nu ştiu cu cine seamănă. E o combinaţie între mine şi Andreea. Are nasul meu şi barba Andreei. Important este să fie sănătoasă, nu contează cu cine seamănă. Acum nu o arătăm, când va fi momentul, o va vedea toată lumea”, a răspuns el.

Întrebat dacă micuța Ella va putea fi văzută, la un moment dat, pe coperta vreunei reviste, soțul Andreei Bălan a explicat:

„Nu ne-am propus asta! Nu am făcut un scop să o vindem' unei publicaţii. Pur şi simplu nu am vrut încă să o arătăm. Şi în momentul când vom fi pregătiţi, pentru că ea nu poate spune că este, o veţi vedea. Deocamdată are un an şi 9 luni„.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 25 septembrie 2018. Leii au confruntări cu cei din anturaj
Loading...
Comentarii