MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2018 19:04

Cristian Țopescu a murit de ziua băiatului său. “Mă pregăteam să îi spun la mulți ani, în schimb îi spun condoleanțe”

Distribuie

 Cristian Țopescu a murit de ziua băiatului său, din cea de-a doua căsătorie, cu Rosemarie. Cristi împlinește astăzi 42 de ani, însă este cea mai neagră zi din viața lui. Mesajele de condoleanțe curg lanț pe conturile de Facebook ale celor trei copii ai fostului comentator sportiv.

„Mă pregăteam să-i spun La mulţi ani lui Cristi, azi fiind ziua lui.. în schimb, îi spuneam Condoleanţe. Ce tristeţe şi durere.” Mare pierdere . Condoleanţe! „Dumnezeu să îl odihnească! / Mare comentator. Odihnească-se în pace”, sunt câteva dintre mesajele postate pe contul de socializare a lui Cristi Țopescu.

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Medicii spun că familia lui Cristian Țopescu a fost continuu la spital. Ieri, pacientul a avut o zi ușor mai bună, dar peste noapte, starea lui a devenit foarte gravă. Fostul comentator sportiv a murit la ora 16:00, prin „stop cardiorespirator iresuscitabil', potrivit Spitalului Elias.

Citește și

Cauza morții lui Cristian Țopescu. Fostul comentator sportiv a suferit un stop cardio respirator iresuscitabil

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii