De Daniel Conțescu,

ACTUALIZARE 3 iulie, ora 15.00. Ana Bogdan nu recunoaște declarația privind presupusele amenințări pe care le-ar fi primit și a revenit cu clarificări. “Tocmai ca să nu existe speculatii, ţin să clarific faptul că nimeni de la Federaţia Română de Tenis nu m-a ameninţat că nu aş mai fi convocată. Aşa cum am spus şi în interviu, am avut o discuţie cu Alina Tecşor şi cu domnul căpitan nejucător Florin Segărceanu şi nu m-am simţit foarte ok la cum a fost pusă problema. Consider că acea situaţie a fost clarificată şi sper să fiu sănătoasă şi să am rezultate prin care să pot ajunge să-mi îndeplinesc visul de a juca în Fed Cup pentru România, într-un meci cu miza!” .

“Am primit amenințări că nu voi mai fi chemată la Fed Cup pentru că au apărut prin presă nişte lucruri cu care eu nu aveam nici cea mai mică legătură”, a spus Ana, pentru trimișii fanatik.ro la întrecerea londoneză.

Cine au fost cei care au amenințat-o? ”Oameni cu influenţă, din anturajul naţionalei?”, susține sportiva, care însă n-a oferit nume. Ana Bogdan n-a făcut parte din lotul României la semifinala cu Franța, de la Rouen.

Sportiva a cerut intervenția căpitanului, dar Segărceanu s-a dat răcit

Sportiva din Sinaia a dat detalii despre convorbirea purtată cu Alina Tecșor, antrenoare la lotul național. Tecșor a avertizat-o pe Ana să aibă grijă cum joacă la turneele din SUA, premergătoare confruntării cu Franța, căci riscă să fie exclusă din lotul de Fed Cup, după cum Libertatea a scris pe larg, la vremea respectivă.

“E un pic aiurea să spui unui sportiv «ai grijă ce faci, ce joci », mai ales că eu treceam printr-o perioadă delicată… Vorbesc cu Alina, suntem ok, doar că a fost un moment mai delicat. Și pentru ea, și pentru mine.

Eu am vrut ca domnul căpitan (n.r. – Florin Segărceanu) să clarifice situația. Nu mi-a răspuns și i-am dat mesaj. Mi-a spus că este foarte răcit și vom discuta după turneul de la Miami. Asta a fost toată discuția pe care am avut-o cu FedCup-ul”, a mai spus Bogdan, pentru fanatik.ro.

Citește și:

EXPLOZIV | Război total în tenisul românesc. Soțul jucătoarei Anei Bogdan atacă furibund federația. ”Sunteți purtători ilegali de funcții”

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur