Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport

Cum câștigă un britanic bani în București ”îmblânzind focul”/ VIDEO

[gallery ids="1339482,1339483,1339484"]

Știri despre românii care au plecat în Anglia ca să lucreze ai tot citit, dar mai rar unele despre britanici care au venit la noi în țară în căutarea unui trai mai bun.

Dacă ai noștri pleacă în Marea Britanie la muncă, și, din nefericire, unii dintre ei ajung să cerșească sau să facă tot felul de munci de jos pentru a reuși să strângă un ban, Hall, un britanic, a venit în România să facă același lucru: să lucreze pentru a duce un trai mai bun.

Bărbatul a sosit în România acum aproximativ un an. A lucrat la circ, la început, dar apoi și-a pierdut jobul. Ulterior, a încercat tot felul de activități sezoniere. A lucrat cel mai mult în construcții, dar cum iarna multe lucrări sunt întrerupte, s-a văzut nevoit să strângă bani pe stradă.

Bărbatul, care ”domiciliază” pe Bd. Magheru din București, nu cerșește, dar apelează la mila oamenilor, oferindu-le câteva clipe… de foc. Englezul jonglează cu niște popice care au capetele învelite în niște cârpe incendiate, iar în fața lui e o găleată în care trecătorii binevoitori și impresionați de îndemânarea sa îi oferă bani.

”Despre voi, românii, numai cuvinte de laudă! Aici, la București, mă simt ca acasă”, zice britanicul Hall.

Close
Închide
  Close