Mergi direct la conținut »
Novak Boskovici, fost handbalist la Dinamo, s-a sinucis în apartamentul său!
Sport Libertatea > Sport > Novak Boskovici, fost handbalist la Dinamo, s-a sinucis în apartamentul său!

Novak Boskovici, fost handbalist la Dinamo, s-a sinucis în apartamentul său!

Handbalistul sârb Novak Boskovici s-a sinucis azi, în casa lui din Crvenka, de lângă Belgrad. Jucătorul care a strâns cinci selecții la naționala Serbiei avea 29 de ani și și-a pus capăt zilelor trăgându-și un glonț în cap.

El a jucat la Dinamo timp de patru luni, în cursul anului 2017. Interul dreapta a strâns 18 meciuri și a marcat 27 de goluri în campionat și 10 în Liga Campionilor în tricoul celor de la Dinamo. Înainte de a evolua la gruparea din Ștefan cel Mare, Boskovici a mai fost legitimat în Slovenia, la Koper, în Ungaria, la Tatabanya, iar acum juca în Israel, la Hapoel Tel Aviv. 

Nevasta i-a născut de curând

În momentul în care s-a sinucis, în apartament mai era soția lui. Cei doi deveniseră recent părinții unei fetițe pe care o cheamă Srna. Novak Boskovici era vânător și deținea legal o armă, cea cu care s-a și sinucis.

Novak Boskovici a făcut parte din lotul Serbiei la Campionatul European din 2016.

Nu se știe dacă s-a sinucis în mod voit sau accidental. Și dacă a vrut asta, nu se cunoaște motivul acestui gest extrem.

Novak Boskovici era vânător și deținea legal o armă


Singurul român care va alerga între Los Angeles și Las Vegas, 550 de kilometri! „Am avut pantofi cumpărați de la second-hand și peticiți de cizmar”

 

 

Close
Închide
  Close