A patra victimă care a murit în atentatele din capitala Uniunii Europene a fost identificată abia acum. Fabienne Vansteenkiste, în vârstă de 51, lucra la aeroportul Zaventem și tocmai își terminase tura în momentul în care au avut loc cele două explozii.

Fabienne Vansteenkiste Pictures of actually missing people in Belgium. Actively researched because perhaps victims of attacks of Daesh in Brussels, Maelbeek Station and Zaventem. 23/03/2016 ©Twitter and social media Reporters / GYS March 23, 2016

Fabienne Vansteenkiste

În acest timp, sunt multe alte victime care nu au fost identificate. În spitale sunt cel puțin patru răniți care nu sunt conștienți, iar autoritățile nu au reușit să le afle numele. “Mai sunt oameni în adăposturi, fără telefon mobil, dar mai sunt și pacienți în comă, în stare foarte gravă”, a declarat un anchetator.

Totodată, Departamentul de Stat al SUA a anunţat că printre cei care au fost daţi dispăruţi de rude după atentatele din Bruxelles se numără şi doi oficiali americani. Washington-ul nu are însă informaţii cu privire la cetăţeni americani decedaţi în atacurile teroriste.

De altfel, şeful serviciului de securitate al Casei Albe a anunţat miercuri că teroriştii ar fi vizat cetăţeni americani în explozia de la aeroportul Zaventem din metropola belgiană, întrucât unul dintre atacatori s-a detonat în apropiere de biroul de îmbarcare al companiei American Airlines.

Castelul Peleș, închis parțial pentru turiști. Măsurile luate după ce Libertatea a scris despre starea critică în care se află muzeul și scandalul biletelor revândute
Recomandări
Castelul Peleș, închis parțial pentru turiști. Măsurile luate după ce Libertatea a scris despre starea critică în care se află muzeul și scandalul biletelor revândute

Autorităţile au confirmat că cel puţin opt cetăţeni americani au fost răniţi în Bruxelles, printre care se numără trei misionari mormoni din Utah şi un soldat din armata SUA.

Rudele oamenilor sunt disperate și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu cei dragi. Unii dintre ei au postat fotografii pe rețelele de socializare în speranța că vor afla mai multe detalii despre soarata lor. Sabrina Esmael Fazal, în vârstă de 24 de ani, nu a mai fost văzută de marți, când ar fi luat metroul să meargă la școală.

“Trebuie să fi luat metroul care trece pe la Maelbeek în momentul dezastrului, în timp ce se îndrepta către școală”, se arată într-un mesaj pe Facebook, însoțit de fotografia ei.

Familia lui Loubna Lafriki, un profesor de sport, încearcă, de asemenea, să dea de urma acestuia.  Și ea s-ar fi aflat în metroul în care a avut loc atentatul sângeros.

Alegeri parlamentare şi prezidenţiale 2024. Cum se formează Guvernul

Recomandări
Alegeri parlamentare şi prezidenţiale 2024. Cum se formează Guvernul


::placeholdeR–>

 

Citește și: A fost identificată prima victimă a exploziilor din Bruxelles! Mai multe persoane sunt date dispărute

Citește și: ATENTATE LA BRUXELLES | Au mai fost identificate două victime ale atacurilor teroriste


Trei explozii au avut loc în Bruxelles, Belgia, marți dimineață. În urma lor, 31 de oameni au murit, potrivit celui mai recent bilanț, și 300 au fost răniți. Primele două explozii au avut loc în aeroport în salonul de plecări, lângă ghișeul companiei American Airlines, iar cealaltă, în stația de metrou Maelbeek. Printre victime se numără și patru români. Statul Islamic a revendicat atacul terorist, în timp ce autoritățile au reușit  să îi identifice pe cei trei suspecți.

LIVE UPDATE / Trei explozii în Bruxelles! 31 de oameni și-au pierdut viața și 300 au fost răniți!

 

 

 
 

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News