Mergi direct la conținut »
De ce refuză Simona Halep toate invitațiile de la televiziunile din România. Antrenorul ei a explicat motivele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > De ce refuză Simona Halep toate invitațiile de la televiziunile din România. Antrenorul ei a explicat motivele

De ce refuză Simona Halep toate invitațiile de la televiziunile din România. Antrenorul ei a explicat motivele

Simona Halep a anunțat că nu va merge la nici o televiziune din România, iar până acum a fost doar la posturi TV din Marea Britanie. Antrenorul ei a dezvăluit care este motivul invocat de campioana de la Wimbledon.

De Mihai Niculescu,

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a dezvăluit la Digi 24 ce i-a spus sportiva despre jurnaliștii TV de la noi și care este motivul pentru care a refuzat toate invitațiile din studio de până acum. Daniel Dobre a dialogat pe această temă cu realizatorul Cosmin Prelipceanu, relatează adevărul.ro.

Eu nu ştiam chestia asta – că Simona n-a fost niciodată la o televiziune în România, lucru pe care eu nu-l ştiam. Şi chiar le-am spus (n.r. – oamenilor de la o altă televiziune) că o s-o-ntreb, că eu nu ştiu motivul. I-am întrebat: Ştiţi cumva dvs care este motivul? Ei au spus că nu. Dacă eu aflu, să le spun. Şi chiar aseară am vorbit cu ea şi am întrebat-o şi mi-a spus: Da, şi n-o să mă duc niciodată, pentru că aceşti oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul. Un lucru care, dacă stau să mă gândesc un pic, este foarte adevărat: tu ca om nu te schimbi sau nu devii mai bun jucând bine sau devii mai prost jucând prost. Fiecare sportiv are o zi proastă, adversarul e foarte bun, îi dai mâna la orice nivel, nu contează că-i tenis, îi dai mâna, ai fost mai bun, ne vedem data viitoare. Un fan adevărat, după mine, sau un jurnalist care îşi face treaba foarte bine trebuie să înţeleagă fenomenul

Daniel Dobre

Simona Halep este deranjată de comentariile din presă

„Nici Simona şi niciun sportiv n-are vreo problemă să i se comenteze negativ rezultatul în sine: da, nu te-ai mişcat sau poate n-ai avut energia necesară sau ai luat nişte decizii greşite, dar nu ataci persoana şi n-o jigneşti. Asta este ceea ce le-aş transmite” a mai spus Daniel Dobre.

Antrenorul Simonei Halep a mai explicat și de ce campioana refuză să citească comentariile din presă legate de persoana ei.

„Aici e vorba despre comentatori” a spus realizatorul Cosmin Prelipceanu.

Daniel Dobre: „Nu, şi despre fani. Şi fanii sunt… ”Necruţători”- Cosmin Prelipceanu.

Daniel Dobre: „Exact. De aceea nu citeşte nici foarte multe articole, pentru că la un moment dat ajungi să citeşti un comentariu şi sunt lucrurile total neplăcute ajungând… eu personal, şi eu mai citeam înainte, dar acum n-o mai fac nici eu”.

Close
Închide
  Close