MENIU CAUTĂ

Directoarea unei școli din Iași zugrăvește singură instituția. Nu are bani de renovare |VIDEO

Distribuie

Directoarea unei școli din Iași zugrăvește singură instituția de învățământ. Profesoară și director al școlii Gimnaziale Șipote din Iași, Mariana Paraleste se ocupă singură de renovarea școlii, pentru a fi gata să-și primească elevii la toamnă. Situația este revoltătătoare, consideră un alt profesor, pentru că lipsa fondurilor a pus-o în situația să efectueze o muncă pentru care nu este calificată și nici nu este plătită pentru asta. Profesorul a făcut cazul public pe Facebook.

Directoarea școlii din Iași care zugrăvește singură instituția este Mariana Paraleste de la Scoala Gimnaziala Șipote. În lipsa fondurilor primite de la autoritățile locale pentru astfel de lucrări, directoarea nu are de ales decât să facă treaba singura și asta pentru ca elevii școlii aibă cât de cât condiții decente, relatează bzi.ro.

„Alăturat vedeți un profesor. Nu este zugravul școlii! Mai mult, este directorul școlii. Eu cuvinte nu mai am. Nu sunt șocat, dar sunt revoltat pentru starea în care am ajuns! Mai ales că acest profesor este dintre cei mai talentați din breaslă! Mie îmi este greu să înțeleg unde am ajuns. Un profesor de excepție, un director de școală care iubește meseria! Obligat de un sistem să facă de toate. Este România reală! Dar ce pricepută este! Incredibil!”, a scris profesorul Silviu Gurlui într-o postare publicată pe o rețea de socializare. Profesorul a realizat și filmulețul publicat pe facebook.


CORESPONDENȚĂ DIN BRUXELLES/ Începe unul dintre cele mai tensionate summit-uri NATO din ultimii 20 de ani. Cum se poziţionează România


 

Comentarii