Mergi direct la conținut »
VIDEO | EDIȚIE SPECIALĂ Adriana Nedelea LA FIX: Artiștii sunt alături de Mihai Constatinescu, după ce cântărețul a suferit două stopuri cardiace
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | EDIȚIE SPECIALĂ Adriana Nedelea LA FIX: Artiștii sunt alături de Mihai Constatinescu, după ce cântărețul a suferit două stopuri cardiace

VIDEO | EDIȚIE SPECIALĂ Adriana Nedelea LA FIX: Artiștii sunt alături de Mihai Constatinescu, după ce cântărețul a suferit două stopuri cardiace

Mihai Constantinescu a fost internat luni la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Noaptea trecută, artistul a suferit încă un stop cardiac. Soția sa a transmis publicului prin Libertatea: „Rugați-vă pentru el!”. Ministrul Sănătății a transmis marți că prognosticul este rezervat. 

Adriana Nedelea a avut-o invitată în studio pe Dana Enache, redactor-șef VIVA. Fuego, Octavian Ursulescu și Adrian Daminescu, artiști și prieteni ai lui Mihai Constantinescu, au vorbit despre artist.

„Problemele lui sunt cunoscute de 12 ani, iar el este o persoană extrem de optimistă, chiar dacă a mai ajuns la spital până acum. Cred că tot acest optimism îl va ajuta să treacă peste această perioadă. Cred că are șanse să treacă cu bine peste această cumpănă”, a declarat Dana Enache

Paul Surugiu – Fuego (cântăreț): „Mihai este un compozitor remarcabil. Ne-a alinat copilăria. Datorită lui am iubit și mai mult animăluțele, după melodia „Iubiți și câinii vagabonzi”.  Sunt convins că Mihai este un luptător și vreau să îl încurajez. Îl apreciem pentru tot ce este el. Am cântat cu Mihai în Germania, pentru comunitatea de acolo, în urmă cu mulți ani și atunci mi-am dat seama ce fel de om este Mihai. Îl apreciem foarte mult și sunt convins că va reveni. Trebuie să ne rugăm. La ultima apariție în emisiunea mea, care s-a duifuzat pe 5 mai la Televiziunea Română, a fost extraordinar, remarcabil. L-am urmărit foarte mulți ani, cu toate proiectele pe care le-a avut. Văd un artist care a fost impecabil pe scenă și va trăi în inimile noastre mereu. Încă odată vă spun, Mihai Constantimescu ne-a alinat copilăria. Sunt convins că Divinitatea va face o minune”.

Octavian Ursulescu (prezentator de televiziune): „Este un foarte bun prieten, de o viață. Mihai se va reface și o să îl prezint în curând din nou pe scenă, așa cum am făcut-o recent. Este un artist care merită mult mai multă recunoaștere, așa cum ar trebui să se întâmple și cu alți artiști. Sigur că, Mihai a trecut prin ceva încercări legate de sănătate în ultima vreme. Medicii noștri sunt extraordinari, însă nu e vorba numai de știință medicală, ci trebuie să te iubească cineva acolo sus. Și eu cred că Mihai, fiind un artist și un om așa apreciat și bun, va reuși să treacă peste asta. Mihai a fost un om discret. Este un sportiv, a făcut echitație. Nu mi s-a plâns niciodată personal. Recent l-am invitat la o lansare, la Magazinul Muzica, însă mi-a spus că dacă se va simți bine, va fi prezent. Nu a ajuns, probabil că nu a fost în cea mai bună formă”.

Adrian Daminescu (artist): „Acum câteva luni de zile ne-am văzut, dar el are în program foarte multe ieșiri. Una dintre ele va fi în luna iunie, la Moreni, la un Festival de Copii, unde va urca pe scenă. Ne doare asta, așa cum s-a întâmplat și la Gabi ( nr. Gabriel Cotabiță). Poate inima se reface, dar trebuie și creierul să se refacă. Asta e problema la Mihai. El întotdeauna este un tip pozitiv, cu zâmbetul pe buze. Nu a fumat niciodată. Pentru Simona îi doresc să fie puternică. Ea i-a fost alături de peste 25 de ani și este o femeie extraordinară. Îi doresc lui Mihai să își revină”.


Citește și:

Mihai Constantinescu, internat la Terapie Intensivă după ce a suferit un stop cardio-respirator! Soția artistului: ”Rugați-vă pentru el!”

 
 
Close
Close
Închide