De Mihai Niculescu,

„În 2009, guvernul Boc a cedat Primăriei clădirea și stadionul, cu obligația de menținere a activității. Eu am ajuns primar în 2012, mi s-a adus la cunoștință, am căutat soluții, am identificat un teren pe care acum e o parcare, urma să construim o clădire evaluată la 1 milion de euro.

Planul inițial a fost demolarea clădirii din incinta stadionului Ilie Oană, și pompierii ne-au atras atenția că nu pot emite autorizații, mai ales că în parcare mai este o arenă părăsită pe strada Latină, intenția a fost de a o prelua împreună cu terenul” a explicat fostul edil, Iulian Bădescu.

Soluția era ca Ministerul Tineretului și Sporturilor să cedeze terenul pentru ca Primăria să facă investițiile. Banii pentru noua construcție erau, dar următoarea administrație i-a folosit în alte scopuri, și întrucâtva, Iulian Bădescu crede că nu au greșit. „Nu poți construi pe un teren care nu este al tău”.

„Banii nu s-au mai folosit pentru că interesele celor care au condus orașul au fost de altă natură, banii au fost duși în alte direcții, o distribuire în interesul cetățeanului nu s-a făcut. Ministerul nu reușește nici măcar să asigure cheltuielile curente cu baza materială” a precizat fostul primar al Ploieștiului.

„Există o tendință de a se opune descentralizării, pentru că se subțiază aparatul ministerului și implicit scade numărul de posturi, de directori” – cel puțin asta e explicația lui Iulian Bădescu despre refuzul MTS de a ceda terenul.

„Ministerul este de vină pentru că nu cedează acest clădiri către autoritățile locale” este concluzia lui Iulian Bădescu.

Citeşte şi:

Oameni și câini au muncit împreună în iadul din Albania. Challapa, maidaneza salvată care a devenit salvatoare

Procesul Colectiv s-a încheiat după 3 ani. Instanța urmează să se pronunțe peste o săptămână

Șeful sindicatului de la metrou: ”Trenul deraiat în ianuarie e și acum agățat pe pereți. Nu-l putem da jos”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor