Mergi direct la conținut »
Bani și documente ridicate din locuințele medicului fals și șefei secției de Ginecologie de la Spitalul Ilfov. Raluca Bîrsan și Roxana Dragu, audiate la Secția 9
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bani și documente ridicate din locuințele medicului fals și șefei secției de Ginecologie de la Spitalul Ilfov. Raluca Bîrsan și Roxana Dragu, audiate la Secția 9

Bani și documente ridicate din locuințele medicului fals și șefei secției de Ginecologie de la Spitalul Ilfov. Raluca Bîrsan și Roxana Dragu, audiate la Secția 9

Medicul fals de la Spitalul Ilfov, Raluca Bîrsan, și protectoarea ei, dr. Roxana Dragu, au venit azi la Secția 9 Poliție din București, pentru a fi audiate, după ce polițiștii au făcut percheziții în locuințele lor.

De Remus Vlad, Otilia Cristea,

„Ginecoloaga” cu opt clase de la Spitalul Ilfov este cercetată pentru exercitarea unei profesii fără drept și uz de fals, în timp ce șefa secției este suspectată de abuz în serviciu și complicitate. Potrivit polițiștilor, la domiciliile celor două au fost efectuate și percheziții, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente și sume de bani.

„Cercetările sunt continuate de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 și Secția 9 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și respectiv, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

În urmă cu două săptămâni, în fața polițiștilor de la Secția 9 a ajuns un alt medic de la Spitalul Ilfov, dr. Roxana al Momani. La ieșirea de la audieri, aceasta a declarat că Raluca Bîrsan este o escroacă pentru faptul că a reușit să păcălească medicii și conducerea spitalului, dar consideră că și istituția este de vină pentru că a angajat-o fără să îi verifice actele.

Despre activitatea Ralucăi Bîrsan alături de ea în sala de operații, Roxana al Momani a declarat că falsa ginecoloagă a participat la intervenții chirurgicale doar de câteva ori. În nicio situație nu a lăsat-o să efectueze manevre medicale, ci aceasta doar ținea pensele, urmărea timpii operatori și făcea pansamente, potrivit propriilor declarații.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Libertatea a dezvăluit, luna trecută, cazul falsului medic Raluca Daniela Bîrsan care a lucrat ani la rând cu pacienţii de la Spitalul Județean Ilfov, dar și de la alte clinici private, având doar o diplomă falsă şi pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără niciun aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejată de conducerea spitalului și de medicul Roxana Dragu.

Bolnavii şi ceilalţi medici o ştiau drept „rezidenta Raluca”. Falsul medic ginecolog a copiat o diplomă reală, ca să o prezinte drept dovadă a pregătirii sale profesionale. Ar fi falsificat actul de absolvire al unui student al Facultăţii de Jurnalism din Sibiu. Femeia de 30 de ani s-a retras în clasa a IX-a de la Şcoala de Arte şi Meserii unde fusese admisă cu media 1,68, conform verificărilor făcute ulterior de Ministerul Educaţiei.

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram
Recomandări

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram


Citește și: 

Echipa cu medic fals de la Spitalul Ilfov împingea mamele să nască prin cezariană cu falsuri în acte! „În biletul de ieşire scrie că am făcut cezariană fiindcă aş avea miopie. Dar eu n-am avut niciodată miopie!”

Reţeaua doctorilor falşi se extinde şi în spitale publice! O femeie de 30 de ani şi-a inventat o diplomă de medic şi lucrează de 10 ani la Secţia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţă Ilfov!

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 şi a abandonat definitiv Şcoala de Arte şi Meserii „Unirea” în clasa a IX-a! Mărturia unei paciente-doctor ajunsă pe mâna Ralucăi Bîrsan

O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit şi pe cei de la firma de medicamente Bayer! Ştiind-o „neonatolog”, nemţii i-au finanţat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învăţat pe asistente şi pe moaşe cum să-i îngrijească pe nou-născuţi

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți
Recomandări

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți

O a treia pacientă operată de falsul ginecolog Raluca Bîrsan, acum o lună, declară că „înainte de cezariană, au venit să dau bani Ralucăi, rezidentei!”

Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licenţă, vrea să îi facă plângere penală! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obţină cu orice preţ”

Medicul fals a fost în sala de operaţie şi la naşterile din clinicile private! Sanador recunoaşte, Regina Maria şi MedLife întârzie răspunsul

Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franţa de la Spitalul Judeţean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale şefilor ne fac să emigrăm”

Toţi medicii din România vor fi verificaţi! Protocol de colaborare între Colegiul Medicilor din România şi Ministerul Sănătăţii, după dezvăluirile din Libertatea

Clinica „Regina Maria” recunoaşte şi ea că falsul medic „Raluca Bîrsan l-a însoţit la două naşteri pe medicul Roxana Dragu”

Close
Închide
  Close