Mergi direct la conținut »
Clinica „Regina Maria” recunoaște și ea că falsul medic „Raluca Bîrsan l-a însoțit la două nașteri pe medicul Roxana Dragu”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Clinica „Regina Maria” recunoaște și ea că falsul medic „Raluca Bîrsan l-a însoțit la două nașteri pe medicul Roxana Dragu”

Clinica „Regina Maria” recunoaște și ea că falsul medic „Raluca Bîrsan l-a însoțit la două nașteri pe medicul Roxana Dragu”

Ca și Sanador, Regina Maria susține că "Raluca Bîrsan nu a avut nicio implicare în actul medical".

De Răzvan Luțac, Mirela Neag, Cătălin Tolontan, Alexandra Nistoroiu,

Roxana Dragu a folosit-o pe Raluca Bîrsan și la operațiile pe care le-a făcut la clinicile private, în afara Spitalului Județean de Urgență Ilfov.

Cea mai promptă dintre rețelele de sănătate private a fost Sanador, care ieri a confirmat pentru cititorii Libertatea prezența în sala de operație a medicului inventat. Cei de la Sanador au explicat că totul s-a făcut la cererea dr. Dragu și că Raluca Bîrsan a intrat în sală fără să intervină în operație.

După ce a șters-o pe dr. Dragu din lista medicilor cu care colaborează, „Regina Maria” a oferit și ea azi răspunsul, confirmând prezența Ralucăi Bîrsan „la două dintre cele trei operații”.

Clinica susține că doctorul dovedit între timp cu doar 9 clase și fără studii de medicină nu a făcut, în sală, decât să „scrie fișele medicale sub dictarea dr. Dragu”.

Răspunsul integral oferit publicului de către rețeaua „Regina Maria”.

„Tocmai pentru că înțelegem gravitatea situației, înainte de a transmite mai multe informații către presă, am inițiat o verificare internă, care a inclus atât examinarea documentelor din arhiva noastră medicală, cât și discuții cu cei implicați – inclusiv cu dr. Dragu și cu pacientele acesteia, care au născut în spitalul nostru. Prioritară pentru noi a fost comunicarea cu pacientele.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa
Recomandări

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, pe scena „Vocea României“: „Se poate şi fără banii lui tati“. Cum a reacţionat Chirilă după prestaţia sa

Vă putem reconfirma că în ultimii cinci ani, din 2014 până în prezent, dr. Roxana Dragu a efectuat trei nașteri în cadrul spitalului nostru. Pe documentele din arhivă, la două din cele trei nașteri efectuate de medicul colaborator Roxana Dragu, este menționată și Raluca Bîrsan.

Ca urmare a verificărilor interne, precum și din declarațiile dr. Dragu, putem confirma că Raluca Bîrsan nu a avut nicio implicare în actul medical, nu a efectuat manevre medicale, ci doar că scria fișele medicale sub dictarea dr. Dragu.

În încheiere, este important de precizat că intervențiile menționate anterior au respectat standardele medicale și s-au desfășurat fără probleme. Mai mult decât atât, conform protocolului intern, pacientele din maternitatea noastră sunt sunate după externare, pentru a se verifica starea acestora, dar și cum au perceput experiența în spital. Niciuna dintre pacientele medicului Roxana Dragu nu a semnalat vreo neregulă referitoare la îngrijirea intraspitalicească – nici pe perioada spitalizării, nici post-externare. În urma acestei situații, am reconfirmat cu aceste paciente că sunt bine”.

Ce a anunțat Elena Udrea despre nașii micuței Eva! Ce s-a întâmplat cu Alina Bica
Recomandări

Ce a anunțat Elena Udrea despre nașii micuței Eva! Ce s-a întâmplat cu Alina Bica

Clinica privată Regina Maria susține că a notificat cazul forurilor internaționale unde este acreditată și că „așteptăm recomandări ca să nu se mai ăntâmple așa ceva, pe care le vom aplica”.

Singura rețea privată care n-a răspuns până în acest moment este MedLife.


Citește și:

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii „Unirea” în clasa a IX-a! Mărturia unei paciente-doctor ajunsă pe mâna Ralucăi Bîrsan

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România
Recomandări

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România

O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

O a treia pacientă operată de falsul ginecolog Raluca Bîrsan, acum o lună, declară că „înainte de cezariană, au venit să dau bani Ralucăi, rezidentei!”

Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licență, vrea să îi facă plângere penală! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obțină cu orice preț”

Medicul fals a fost în sala de operație și la nașterile din clinicile private! Sanador recunoaște, Regina Maria și MedLife întârzie răspunsul

Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franța de la Spitalul Județean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale șefilor ne fac să emigrăm”

Toți medicii din România vor fi verificați! Protocol de colaborare între Colegiul Medicilor din România și Ministerul Sănătății, după dezvăluirile din Libertatea

 
 
Close
Închide
  Close