Mergi direct la conținut »
Echipa cu medic fals de la Spitalul Ilfov împingea mamele să nască prin cezariană cu falsuri în acte! "În biletul de ieşire scrie că am făcut cezariană fiindcă aş avea miopie. Dar eu n-am avut niciodată miopie!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Echipa cu medic fals de la Spitalul Ilfov împingea mamele să nască prin cezariană cu falsuri în acte! "În biletul de ieşire scrie că am făcut cezariană fiindcă aş avea miopie. Dar eu n-am avut niciodată miopie!"

Echipa cu medic fals de la Spitalul Ilfov împingea mamele să nască prin cezariană cu falsuri în acte! „În biletul de ieşire scrie că am făcut cezariană fiindcă aş avea miopie. Dar eu n-am avut niciodată miopie!”

Una dintre pacientele medicului Roxana Dragu, cea sub îndrumarea căreia a lucrat ani de zile ginecoloaga falsă Raluca Bîrsan, a povestit în detaliu experiența ei de la Spitalul Ilfov. Ea a aflat abia acum, după dezvăluirile Libertatea, că medicii care au tratat-o i-au inventat o afecțiune de care nu suferă, pentru a justifica operația de cezariană.

De Răzvan Luțac, Mirela Neag, Cătălin Tolontan, Alexandra Nistoroiu,

Andreea Preda a născut la Spitalul Judeţean Ilfov în 2012 și ne-a explicat că a născut prin cezariană, fiindcă ginecologul Roxana Dragu i-a spus că fătul are cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului.

Dar când în urma investigaţiei Libertatea a căutat biletul de externare, a citit acolo că operația a avut loc fiindcă avea miopie. Andreea Preda nu are miopie însă. Pentru că se simte înşelată şi nu mai vrea ca alte mame să păţească acelaşi lucru, a ales să ne împărtășească povestea ei.

„Minte cu neruşinare când spune că Raluca nu participa la operaţiile ei!”

– Aţi născut cu doctoriţa Dragu?
– Da, da, şi cel mai tare mă deranjează că minte cu neruşinare că această Raluca nu participa la operaţiile dânsei. Inclusiv la ecografii a participat această Raluca.

– Şi ziceţi că şi la operaţii…
– Da, după ce a scos copilul, doamna doctor a plecat şi m-a lăsat singură cu Raluca. Şi Raluca m-a cusut în continuare. Acum îmi aduc aminte şi atunci am fost puţin speriată că asistenta-şefă care a asistat la operaţie chiar i-a spus să se mişte un pic mai repede să nu păţim ca în cazul celălalt în care a trecut anestezia şi ea nu a terminat de cusut. Vă daţi seama ce era atunci în sufletul meu, că simţeam că leşin, m-a speriat. Eu sunt un caz fericit, că operaţia mea arată OK, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne lăsăm pe mâinile unora ca ei şi să o acoperim pe Raluca că nu participă şi că nu a făcut.

Testat pozitiv cu COVID-19, șeful corpului de control al Ministerului Sănătăţii a revenit la serviciu și le-a spus colegilor că a fost un test ”fals pozitiv”
Recomandări

Testat pozitiv cu COVID-19, șeful corpului de control al Ministerului Sănătăţii a revenit la serviciu și le-a spus colegilor că a fost un test ”fals pozitiv”

 

– Vă deranjează că a minţit.
– Exact! Nu înţeleg de ce o acoperă pe această Raluca. La fel şi directorul spitalului, prin afirmaţia că nu este adevărat că Raluca nu intră şi nu face, şi nu drege, cum am citit la dumneavoastră. Ar trebui să ne întâlnim faţă în faţă cu dr. Dragu şi cu Raluca, să vedem cine are dreptate şi cine nu.

– Aveţi de gând să-i faceţi plângere?
– Da, de ce nu? O să merg la Poliţie. Sunt sigură că au fost sute de femei în situaţia mea.

– O ştiaţi drept rezidentă pe Raluca Bîrsan?
– Când a intrat pentru prima dată în cabinetul în care s-a făcut ecografia, dr. Dragu a prezentat-o ca fiind rezidenta dânsei. Şi înc-o chestie m-a deranjat: dr. Dragu mi-a spus că trebuie să nasc prin cezariană, pentru că copilul are cordonul ombilical înfăşurat de două ori în jurul gâtului, iar când zilele trecute am căutat în actele mele, pe biletul de ieşire din spital scrie că am făcut cezariană fiindcă aş avea miopie. Dar eu n-am avut niciodată miopie, este o minciună. Eu aş fi vrut să nasc natural.

Ordin dat de Raed Arafat: Se interzic consultațiile și internările pentru tratamente sau operații non-urgente, inclusiv în spitalele private
Recomandări

Ordin dat de Raed Arafat: Se interzic consultațiile și internările pentru tratamente sau operații non-urgente, inclusiv în spitalele private

 
Raluca Bîrsan și medicul Roxana Dragu, la o altă ieșire în oraș

Raluca Bîrsan și medicul Roxana Dragu, într-un club din București


Citește și:

Reţeaua doctorilor falşi se extinde şi în spitale publice! O femeie de 30 de ani şi-a inventat o diplomă de medic şi lucrează de 10 ani la Secţia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţă Ilfov!

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 şi a abandonat definitiv Şcoala de Arte şi Meserii „Unirea” în clasa a IX-a! Mărturia unei paciente-doctor ajunsă pe mâna Ralucăi Bîrsan

Primul deces al unui ambulanțier din România. Bărbatul de 52 de ani, depistat cu COVID-19 în urmă cu câteva zile, a făcut stop cardiac la spital
Recomandări

Primul deces al unui ambulanțier din România. Bărbatul de 52 de ani, depistat cu COVID-19 în urmă cu câteva zile, a făcut stop cardiac la spital

 

O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit şi pe cei de la firma de medicamente Bayer! Ştiind-o „neonatolog”, nemţii i-au finanţat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învăţat pe asistente şi pe moaşe cum să-i îngrijească pe nou-născuţi

O a treia pacientă operată de falsul ginecolog Raluca Bîrsan, acum o lună, declară că „înainte de cezariană, au venit să dau bani Ralucăi, rezidentei!”

Alin Barbu, absolventul de Jurnalism căruia Raluca Bîrsan i-a falsificat diploma de licenţă, vrea să îi facă plângere penală! „De ce falsificăm diplomele? Pentru că sunt posturi libere pe care unii vor să le obţină cu orice preţ”

Medicul fals a fost în sala de operaţie şi la naşterile din clinicile private! Sanador recunoaşte, Regina Maria şi MedLife întârzie răspunsul

Dr. Alexandrescu, medic plecat în Franţa de la Spitalul Judeţean Ilfov, acuză: „Protectoarea medicului fals m-a împins să plec! Aceste abuzuri ale şefilor ne fac să emigrăm”

Toţi medicii din România vor fi verificaţi! Protocol de colaborare între Colegiul Medicilor din România şi Ministerul Sănătăţii, după dezvăluirile din Libertatea

Clinica „Regina Maria” recunoaşte şi ea că falsul medic „Raluca Bîrsan l-a însoţit la două naşteri pe medicul Roxana Dragu”

Close
Închide
  Close