Mergi direct la conținut »
Narcis Hogea, tatăl lui Alex, pierit la Colectiv, îl invită pe Raed Arafat la premiera filmului. „Îi ofer locul meu în sală, lângă Mihaela și Teodora”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Narcis Hogea, tatăl lui Alex, pierit la Colectiv, îl invită pe Raed Arafat la premiera filmului. „Îi ofer locul meu în sală, lângă Mihaela și Teodora”

Narcis Hogea, tatăl lui Alex, pierit la Colectiv, îl invită pe Raed Arafat la premiera filmului. „Îi ofer locul meu în sală, lângă Mihaela și Teodora”

Narcis Hogea, tatăl lui Alex, unul din tinerii care au pierit la „Colectiv” îl invită pe secretarul de stat Raed Arafat la premiera filmului „Colectiv”. Tatăl lui Alex îi cere lui Arafat să stea chiar între surorile lui Alex și să-i spună impresiile sale despre film. Mai ales că până acum, fondatorul SMURD a evitat de fiecare dată să dea ochii cu el și să-i rspundă la întrebări, spune părintele îndurerat.

De Mihai Niculescu,

Narcis Hogea a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, la patru ani și trei luni de când Alexandru a ajuns „în Rai”.

„Salut, Alexandru

Cum este Raiul astăzi?

Mâine sunt 4 ani și 3 luni de când ai plecat la îngeri. Dimineață vom merge la biserică, la cimitir, iar seara, după pomenire, vom participa la avampremiera filmului “colectiv” de la Brașov. A început distribuirea filmului în România. Duminică vom fi prezenți la Avanpremiera de la Sinaia iar luni vom participa la premiera filmului de la București.

Aseară citeam o declarație a lui Raed Arafat în care spunea despre Colectiv: “Faptul că o să vreau să văd filmul și ce se spune acolo este clar că o să vreau să-l văd.” Mă gândesc să-l invit duminică la avanpremiera de la Sinaia a filmului oferindu-i locul meu în sală, între Mihaela și Teodora. La final poate le spune fetelor impresiile lui despre film și le răspunde întrebărilor ce ne macină de peste patru ani” a scris tatăl lui Alex.

Narcis Hogea a povestit că a încercat să stea de vorbă cu Raed Arafat pentru a afla cum a fost posibil să se întâmple o tragedie de o asemenea amploare, dar nu a fost lăsat să intre în sala unde avea loc dialogul pentru că nu era agreat de secretarul de stat.

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni
Recomandări

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni

 

„Mai spune Raed Arafat în acea declarație: „Am avut un dialog deschis cu o parte a familiilor victimelor, am avut o discuție chiar o perioadă scurtă la ASE. Am avut cu cine a dorit și cu cine am putut. Discuțiile au fost de ore, nu de o jumătate de oră, am stat și am vorbit.” Dadule, știi foarte bine de câte ori am încercat să stau de vorba cu el. Am vrut să merg la întâlnirea de la ASE, la emisiunea de la TVR din 30.10.2018 și la multe altele dar, de fiecare dată mi s-a transmis că nu pot fi invitat deoarece Raed Arafat vrea să vadă lista invitaților și , dacă vede numele meu, nu va participa.

Sper ca până la urmă să ne întâlnim, chiar dacă se va întâmpla doar în instanță, și să-l privesc în ochi când ne va răspunde întrebărilor noastre.

Singurătate în spital, după izolare acasă: „De ce se poartă, mamă, așa cu mine?”
Recomandări

Singurătate în spital, după izolare acasă: „De ce se poartă, mamă, așa cu mine?”

 

Ne este tare dor de tine!

Te iubim!

Cu dragoste și dor,

Tata”

Programul filmului „Colectiv”, cu participarea echipei care va dialoga cu publicul la fiecare spectacol:

  • vineri, 28 februarie, Galați, cinema Profesor Ioan Manole, ora 20.00
  • vineri, 28 februarie, Iași, Cinema Iași, ora 21.00
  • vineri, 28 februarie, Cluj-Napoca, Cinema Victoria, ora 20.00
  • duminică, 1 martie, București, cinema Muzeul Țăranului, ora 19.45
  • sâmbătă, 29 februarie, Constanța, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, ora 19.00
  • luni, 2 martie, Piatra Neamț, Cinema Mon Amour, ora 19.00
  • marți, 3 martie, Bacău, Happy Cinema, ora 19.00
  • sâmbătă, 7 martie, Arad, Cinema Arta, ora 19.00

Programul complet la cinematografele din București și marile orașe din țară îl găsiți AICI.

Close
Închide
  Close