Sâmbătă, ninsorile se răresc, dar frigul continuă. Norii mai acoperă doar temporar cerul în est şi în sud. Mai sunt posibile şi fulguieli izolate, dar predominantă va fi ceaţa cu depunere de chiciură, mai ales în zonele joase. La amiază va fi frig: vorbim despre maxime ce pornesc de la minus 8, minus 7 grade în nordul Moldovei şi ajung la 5,6 grade în Transilvania.
În Capitală norii se răresc şi sunt şanse să vedem şi soarele. După cele minus 8, minus 7 grade din zori, la amiază nu sunt mai mult de 0 grade, aşadar vreme rece pentru data din calendar. Presiunea atmosferică scade de la 762 mm coloană de mercur. I
arna rămâne stăpână peste zonele montane, chiar dacă norii se mai răresc şi doar izolat mai sunt condiţii de ninsoare slabă.
Duminică vine tot cu vreme rece, geroasă dimineaţa în est şi în sud, dar şi în depresiunile din estul Transilvaniei. Norii acoperă temporar cerul în regiunile extracarpatice şi izolat mai cade câte-un fulg de zăpadă. În zonele joase ziua începe cu ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Până la amiază mercurul din termometre urcă la valori cuprinse între minus 5 şi 5 grade. Cel mai frig va fi în nordul Moldovei.
În Capitală, după o dimineaţă cu temperaturi apropiate de limita gerului, vremea va fi rece, cu cer temporar noros. Până la amiază mercurul din termometre urcă la minus 2, poate minus 1 grad.
Luni, ultima zi de iarnă calendaristică este tot rece, geroasă dimineaţa în regiunile extracarpatice, dar şi în depresiunile din estul Transilvaniei. Norii mai lasă câţiva fulgi de nea doar în est. Local dimineaţa în zonele joase va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură. Maximele prognozate se încadrează între minus 4 şi 6 grade.
Şi în Capitală sunt şanse sporite ca ziua să înceapă cu ceaţă şi nori joşi, dar şi cu frig pătrunzător. Până la amiază temperatura ajunge la o maximă în jur de 1 grad.