MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2018 09:25

FOTO&VIDEO/ Adriana Lima s-a retras în lacrimi de la Victoria’s Secret. Show-ul din 2018, ultimul pentru veteranul „înger” de 37 de ani

Distribuie

După aproape 20 de ani, supermodelul Adriana Lima se retrage de la Victoria's Secret. Brazilianca a confirmat, în lacrimi, că show-ul din 2018, care a avut loc joi seară, este ultimul pentru ea. Adriana Lima (37 de ani) este cel mai longeviv "înger", ea defilând pe podium timp de 19 ani.

Supermodelul brazilian Adriana Lima a anunțat și pe Instagram că „pune în cui aripile”, după aproape 20 de ani în care a defilat în prezentările de modă Victoria’s Secret.

„Dragă Victoria, îți mulțumesc că mi-ai arătat lumea, împărtășindu-mi secretele și, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învățat să zbor! Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana”, a scris Lima, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly. And all the ❤️ to the best fans in the ?! Love, Adriana ?

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Adriana Lima, care deține recordul pentru cel mai longeviv „înger” al Victoria’s Secret, a încheiat show-ul de joi seară în ovațiile publicului. Supermodelul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Adriana Lima a defilat pentru Victoria’s Secret din anul 1999, când avea 18 ani, iar în anul 2017 a primit titlul de „cel mai valoros înger Victoria’s Secret”. În întreaga carieră a ei la Victoria’s Secret, Adriana Lima a purtat de trei ori lenjeria Fantasy Bra.

Fotografii: EPA, North Foto, Hepta


CITEȘTE ȘI:

A decis să-şi spele rufele în familie, iar acum are o afacere de un milion de euro! O poveste de succes care a început cu 10 rochii distruse la spălătorie

Loading...
Comentarii