Mergi direct la conținut »
Adrian Cristea, detalii din viața personală. "Există cineva în viața mea acum"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adrian Cristea, detalii din viața personală. „Există cineva în viața mea acum”

Fostul fotbalist Adrian Cristea a făcut mărturisiri neașteptate despre viața sa personală. Fostul amorez al Biancăi Drăgușanu a afirmat că există o femeie în viața sa în acest moment și că își mai dorește un copil.

De Dana Aramă,

Adrian Cristea, supranumit Prințul, este tatăl unei fetițe, Rania, din relația pe care a avut-o cu Denisa Nechifor. De-a lungul anilor, fostul fotbalist a trăit numeroase povești de dragoste, cea mai cunoscută fiind cea cu Bianca Drăgușanu.

Adrian Cristea a oferit detalii despre viața sa personală din acest moment la emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars.

„Acum, la 35 de ani, mă simt mai matur, mai cumpătat, mai liniștit în ceea ce mă privește. Fiica mea a crescut foarte mult, e o adevărată domnișoară, are 10 ani acum. Mă bucur de ea în fiecare zi. Eu cu Denisa am rămas într-o relație bună, ne consultăm, vorbim de tot ceea ce ține de fiica noastră, suntem un caz fericit. Îi dau sfaturi fiicei mele în fiecare zi, mereu apar situații în care îi dau sfaturi.

Mi-aș mai dori un copil, nu neapărat băiat. Încă nu am găsit partenera perfectă pentru a întemeia o familie. Există cineva în viața mea acum, dar este o relație la început, vom vedea ce va fi pe parcurs. Nu regret că nu m-am însurat, pentru că eu nu am vrut asta. Dacă voiam, mă însuram. Actul ăla nu schimbă nimic, face mai mult rău. Cunosc atâtea cazuri de oameni care s-au despărțit”, a declarat Adrian Cristea.

Citește și: REPORTAJ/ Când firma de construcții face vila șefului județului mai repede decât școala. Elevii din Roma, județul Botoșani, printre mormane de moloz, până la veceul deschis – VIDEO

 

Close
Închide
  Close