Mergi direct la conținut »
Andreea Mantea a primit o capră de la Bianca Drăgușanu.  Cum a reacționat bruneta când a văzut-o pe Vasilica
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Mantea a primit o capră de la Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat bruneta când a văzut-o pe Vasilica

Andreea Mantea a primit o capră de la Bianca Drăgușanu. Cum a reacționat bruneta când a văzut-o pe Vasilica

Andreea Mantea a primit un cadou cu totul inedit de la Bianca Drăgușanu, partenera de viață a colegului ei de emisiune, Victor Slav.

De Dana Aramă,

Andreea Mantea a împlinit miercuri, 20 septembrie, 31 de ani. Prezentatoarea de televiziune, care este mămica unui băiețel pe nume David, a avut parte de multe surprize din partea colegilor și prietenilor.

Bianca Drăgușanu, partenera de viață a lui Victor Slav, i-a adus în dar Andreei Mantea o capră, pe care a numit-o Vasilica.

Cadoul are și o poveste: la ruperea turtei fetiței Biancăi Drăgușanu, Andreea Mantea a glumit cu aceasta și i-a spus că i-ar putea face cadou fiului ei, david o capră. Astfel că Bianca Drăgușanu a luat treaba în serios și i-a adus Andreei Mantea o capră. Imaginile au fost difuzate în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

„Bianca, eu am glumit. Hai să-ți zic, eu am glumit. Termină…”,a reacționat Andreea Mantea.

„Eu nu fac farse. Ți-am luat-o de ziua ta. Ai zis ca vrei capră și ți-am luat. O cheamă Vasilica. La mulți ani, Andreea Mantea”, i-a spus Bianca Drăgușanu.


Citește și: EXCLUSIV/ Victor Rebengiuc: “Am 84 de ani și nu credeam niciodată că o să am așa o viață lungă! Și ploaie, și vânt și soare… de toate, am trăit”


 

Close
Închide
  Close