Mergi direct la conținut »
Ce iubăreți sunt Andreea Tonciu și soțul ei. Își declară dragostea peste tot | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce iubăreți sunt Andreea Tonciu și soțul ei. Își declară dragostea peste tot | FOTO

Ce iubăreți sunt Andreea Tonciu și soțul ei. Își declară dragostea peste tot | FOTO

Andreea Tonciu și soțul ei își petrec vacanța în Turcia. Cei doi par să fie mai îndrăgostiți ca niciodată.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu a plecat cu soțul ei, Daniel Niculescu, și cu fiica lor, Rebecca, în vacanță în Turcia.  Familia se distrează foarte bine, iar Andreea Tonciu și partenerul ei de viață par mai amorezați ca niciodată.

În fotografiile publicate pe o rețea de socializare, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt mereu împreună, se țin încontinuu de mână și își arată dragostea unul față de celălalt prin gesturi de tandrețe și sărutări.

Mai mult decât atât, și mesajele lor din mediul virtual sunt pline de iubire.

„❤️Soțul meu❤️”, a comentat Andreea Tonciu în dreptul unei imagini în care apare în timp ce se sărută cu partenerul ei de viață.

„Te voi iubi toată viața, soția mea frumoasă❤”, i-a răspuns imediat Daniel Niculescu.

„Familia mea. RBK, iubirea noastră”, ” Toată averea mea este familia. Vă iubesc”, „familia mea frumoasă, vă iubesc mult”, sunt alte publicate de Andreea Tonciu pe rețelele de socializare.


Citește și: EXCLUSIV/Frații suspectați că au comis crimele de la fabrica de ciment au vorbit cu reporterul Libertatea: ”Suntem nevinovați, găsiți adevărații criminali” – VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close