Mergi direct la conținut »
Cea mai drastică dietă ținută de Monica Bîrlădeanu. "Am fost pe pereți în a treia zi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai drastică dietă ținută de Monica Bîrlădeanu. "Am fost pe pereți în a treia zi"

Cea mai drastică dietă ținută de Monica Bîrlădeanu. „Am fost pe pereți în a treia zi”

Monica Bîrlădeanu a mărturisit care a fost cel mai drastic regim de slăbit pe care l-a ținut.

De Dana Aramă,

Monica Bîrlădeanu, care s-a crezut multă vreme „rățușca cea urâtă”, a fost considerată una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc.

Vedeta a făcut ravagii cu pictorialele pe care le-a realizat de-a lungul anilor, afișând o siluetă de invidiat.

Actrița, care nu plănuiește să se mute înapoi în România, a dezvăluit care a fost cea mai drastică dietă pe care a ținut-o.

„Cea mai drastică a fost cea în care nu am mâncat absolut nimic şapte zile. Am băut numai suc de mere nefiltrat şi mai e încă una pe care am încercat-o cu apă, zeamă de lămâie şi piper. Am fost pe pereţi în a treia zi pentru că îmi era foarte foame. Nu aş recomanda-o.

Nici nu vreau să povestesc despre ea pentru că nu o recomand. Practic nu face decât să îţi hrăneşti corpul cu apă îndulcită şi picantă. Nu face nimic altceva decât să te facă să arăţi bine pentru o zi”, a declarat Monica Bîrlădeanu într-o emisiune de televiziune.

„Prea slabă nu ştiu dacă am fost vreodată. Mănânc orice e sărat, chipsuri, tot ce e de ronţăit. Nu sunt bsolut înnebunită după dulciuri, nu-mi place aşa mult ciocolata. Îmi place caramelul, orice are caramel”, a adăugat vedeta.


Citește și: VIDEO/ „Biblioteca de piatră” a ţării, în pericol! România riscă să piardă un tezaur de aproape 360 de miliarde de euro


 

Close
Închide
  Close