Mergi direct la conținut »
Elena Lasconi dă detalii despre primul ei mariaj. "Cu mintea de acum aș fi divorțat a doua zi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Lasconi dă detalii despre primul ei mariaj. "Cu mintea de acum aș fi divorțat a doua zi"

Elena Lasconi dă detalii despre primul ei mariaj. „Cu mintea de acum aș fi divorțat a doua zi”

Prezentatoarea de televiziune Elena Lasconi se află la cel de-al doilea mariaj. Vedeta a făcut dezvăluiri despre primul său mariaj. Aceasta s-a măritat atunci la vârsta de 18 ani.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de la Pro TV Elena Lasconi a dat detalii despre prima sa căsnicie. Aceasta a mărturisit că mariajul respectiv nu a fost unul fericit, relația nefiind ceea ce ea se aștepta.

„Ei bine, imaginează-ți cum a fost pentru mine să divorțez. Sigur, a fost alegerea mea, dar am simțit că nu ne potriveam de la început.

Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi ne-am despărțit fiindcă tot timpul ăsta am simțit că relația nu era ce ne trebuia.

Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam mai multe, că aveam păreri mai pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au.

După ce am divorțat însă a fost și mai greu. De ce? Pentru că eu sunt o femeie de casă. Și eram cumva sigură că următorul va fi bărbatul meu pentru toată viața. Nu a fost. Și nici următorii.

Așa că am început să muncesc foarte mult, m-am angajat la ProTv, făceam reportaje din Valea Jiului și plecam în deplasare la 3 dimineața, să prind schimbul minerilor. Sigur că a fost greu”, a povestit Elena lasconi pentru life.ro.

Ulterior, în viața ei a apărut Cătălin, bărbatul care i-a devenit cel de-al doilea soț.

„Și a apărut Cătălin. A vrut bunul Dumnezeu și ne-am lipit. Îmi pare rău că nu am mai făcut un copil”, a mai spus ea.

Elena Lasconi, alături de actualul ei soț, Cătălin

Elena Lasconi, alături de actualul ei soț, Cătălin

Elena Lasconi şi Cătălin au avut o nuntă de basm. Îmbrăcaţi în straie populare româneşti, vedeta și Cătălin au petrecut alături de prietenii dragi şi de familie până în zorii zilei. „Sunt o femeie fericită! M-am pregătit cu mare emoţie şi cu meticulozitate pentru ziua nunţii: 30 iunie. Sunt o româncă adevarată, sunt mândră că aparţin acestui neam şi acestui pământ. Aici îmi sunt rădăcinile, iubesc tradiţia românească şi portul nostru. Aşa că rochia de mireasă, straiele mirelui, tortul, decoraţiunile… absolut totul a fost inspirat din costumele populare şi tradiţiile româneşti”, povestea Elena Lasconi în 2012.


Citește și:

Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!

Close
Închide
  Close