MENIU CAUTĂ

Johnny Depp a ajuns la o înţelegere cu foştii săi manageri pe care îi acuza de fraudă

Distribuie

Actorul Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu foștii săi manageri, pe care îi acuza că i-au furat sume importante de bani și cărora le cerea daune de 25 de milioane de dolari. Anunțul privind înțelegerea a fost făcut de purtătorul de cuvânt al actorului, scrie Agerpres.

În comunicatul privind înțelegerea, transmis de reprezentanții lui Depp se arată că termenii acordului sunt confidenţiali, dar procesul care urma să înceapă în luna august în Los Angeles a fost anulat.

Firma The Management Group, compania din Los Angeles care s-a ocupat de administrarea finanţelor vedetei timp de 17 ani înainte de apariţia neînţelegerilor în 2016, este ”mulţumită de înţelegere”, a declarat o sursă apropiată conducerii.

În ianuarie 2017, Depp a intentat foştilor săi manageri un proces de 25 de milioane de dolari, la Curtea Superioară din Los Angeles, în care acuză The Management Group de fraudă, furt şi management defectuos.

Compania de management l-a dat, la rândul său, în judecată pe actor, o lună mai târziu, solicitând plata a 550.000 de dolari onorarii neachitate şi despăgubiri, acuzându-l de asemenea pe Depp că este într-o situaţie financiară dezastruoasă deoarece a cheltuit milioane de dolari pe maşini, opere de artă, locuinţe, vin şi suvenire Hollywoodiene.

Întrebat în timpul unui interviu acordat pentru The Rolling Stones dacă este adevărat ce susține fostul său manager cu privire la cheltuirea a 30.000 de dolari luna doar pe vin, actorul a negat spunând că ”Este insultă să spună că am cheltuit 30.000 de dolari pe vin pentru că de fapt era mult mai mult”.

Depp a fost declarat de prestigioasa revistă Forbes cel mai bine plătit actor în 2010, cu câştiguri de 75 de milioane de dolari, cea mai mare parte provenite de pe urma francizei ”Pirates of the Caribbean”.

Înţelegerea cu foştii manageri survine înaintea demarării sezonului de promovare a peliculei ”Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, continuarea unui spinoff al seriei ”Harry Potter”, în care Depp joacă o versiune mai întunecată a personajului Grindelwald, întruparea forţelor întunecate din lumea vrăjitorilor.


Citește și: REZULTATE TITULARIZARE 2018. S-au afișat notele la examenul de titularizare


Citește mai multe despre Johnny Depp, frauda și manageri pe Libertatea.

Comentarii