Mergi direct la conținut »
Nicole Cherry, despre relația cu iubitul ei. „Nu ţii pe nimeni cu forţa, orice s-ar întâmpla”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicole Cherry, despre relația cu iubitul ei. „Nu ţii pe nimeni cu forţa, orice s-ar întâmpla”

Nicole Cherry, despre relația cu iubitul ei. „Nu ţii pe nimeni cu forţa, orice s-ar întâmpla”

Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin, un tânăr în vârstă de 28 de ani. Artista a vorbit despre relaţia pe care o are și despre câtă încredere are în bărbatul care a cucerit-o în urmă cu cinci luni.

„Suntem foarte bine, cumva am intrat într-o normalitate. E şi cea mai lungă relaţie a mea. Suntem de ceva timp, trecuţi de cinci luni. E foarte ocupat. Cumva e bine că nu simţim lipsa unul celuilalt. El are norocul că eu mereu sunt cu tata, cumva ştie, iar eu am noroc în încrederea mea. Nu ţii pe nimeni cu forţa, orice s-ar întâmpla, dacă vrea să plece, o să plece oricum. Gelozia e bună, dar să aibă doza aia…”, a spus Nicole Cherry despre iubitul ei.

„Eu când nu sunt compatibilă cu cineva, nu pot. Mi-am dat seama că nu suntem compatibili, că nu am putea niciodată să ajungem la mai mult. Mi-am pus o prietenă să mă sune să-mi zică: arde casa, nu știu!”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars.

Recent, cântăreața Nicole Cherry a fost fotografiată în tandrețuri cu iubitul ei, pe pârtie. Artista e mai fericită ca niciodată în brațelel bărbatului care este cu opt ani mai mare ca ea.

Citește și

Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

Close
Închide
  Close