Mergi direct la conținut »
Oscar 2019. Cadouri de peste 100.000 de dolari pentru nominalizați. În pachet, sunt şi produse din canabis
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Oscar 2019. Cadouri de peste 100.000 de dolari pentru nominalizați. În pachet, sunt şi produse din canabis

Oscar 2019. Cadouri de peste 100.000 de dolari pentru nominalizați. În pachet, sunt şi produse din canabis

În fiecare an, actorii nominalizați la Oscar primesc cadouri din partea companiei Distinctive Assets. Anul acesta, valoarea darurilor se ridică la 148.000 de dolari, iar conținutul pachetului cu daruri este inedit, notează cnbc.com. 

De Andreea Radu,

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din an, Premiile Oscar, va avea loc pe 24 februarie, (25 februarie, ora 3.00 dimineața – ora României) la Dolby Theatre în Los Angeles.

Pe lângă distincțiile pe care le vor primi, nominalizații la Oscar, printre care Glenn Close, Regina King, Mahershala Ali și Melissa McCarth, vor primi seturi de cadouri cu surprize.

Distinctive Assets, compania care oferă de 17 ani cadouri invitaților de la Oscar, a pregătit anul acesta ceva cu totul special. Pe lângă vacanțe extraordinare, obiecte pentru înfrumusețare și bijuterii, nominalizații la Oscar 2019 își vor putea calma emoțiile consumând o gamă largă de produse pe bază de canabis.

„Anul acesta, companiile cu produse din canabis au fost foarte interesate. Am ales Coda Signature, pentru că au stabilit un standard de excelenţă în domeniul preparatelor comestibile. Când te uiţi la colecţia de trufe Crescendo, parcă te uiţi la opere de artă în miniatură”, a spus Lash Fary, fondator Distinctive Assets.

De precizat este că în California, consumul recreațional de canabis este legal, așa că nu vedetele nu sunt în pericol de a fi arestate.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Cel mai scump cadou din pachetul pentru nominalizaţii la Oscar 2019 este o croazieră de lux pentru două persoane. Prețul biletului este cuprins între 15 şi 20 de mii de dolari, în funcție de destinația aleasă de nominalizat: Amazon, Galapagos, Islanda sau Costa Rica şi Panama.

De asemenea, actorii nominalizați vor primi un abonament de o săptămână la un spa exclusivist din California, în valoare de 9.000 de dolari, bijuterii de aproape 500 de dolari, sticle de Absint produs în Franţa, dar şi tratamente non-chirurgicale de întinerire în valoare de 30.000 de dolari.

VEZI AICI nominalizările la Premiile Oscar 2019! Cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Dolby Theatre din Hollywood. Anul acesta, vorbim despre o ediție cu scandal, după ce Kevin Hart a renunțat la rolul de prezentator.


Oscar 2019: Viggo Mortensen, nominalizat pentru cel mai bun actor în rol principal. O poveste despre prejudecăți rasiste


 

Close
Închide
  Close