Mergi direct la conținut »
VIDEO/Ta Pinu din Malta, biserica plină de mărturii ale dorințelor împlinite. Pentru ce s-au rugat vedetele din România?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Ta Pinu din Malta, biserica plină de mărturii ale dorințelor împlinite. Pentru ce s-au rugat vedetele din România?

VIDEO/Ta Pinu din Malta, biserica plină de mărturii ale dorințelor împlinite. Pentru ce s-au rugat vedetele din România?

De ani buni, vedetele se roagă la biserica Ta Pinu din Malta fie pentru a avea copii, fie pentru sănătatea lor și a familiei, fie pentru a-și găsi sufletul pereche. Adelina Pestrițu, Adina de la Heaven, Cristina Spătar, Alina Sorescu sau Andreea Antonescu au mers rând pe rând să vadă cu ochii lor locul miracolelor.

De Denisa Macovei,

Cei care aleg ca destinație de vacanță Malta, trebuie musai să meargă în Gozo-insula soră, unde se află o biserică făcătoare de minuni, biserică unde anual, vedetele autohtone vin și se roagă.

Despre catedrala Ta Pinu se spune că este locul unde se înfăptuiesc minuni. Construită în stilul cavalerilor tempieri, din piatră brută, cu un turn impunător care se vede încă de la intrarea în satul Gharb, biserica e considerată un loc al miracolelor.

Dovadă stau zecile de mărturi aduse de pelerinii care s-au rugat la Altarul Fecioarei Maria. „Turiștii vin aici cu autocarele, la Ta Pinu. Este catedrala făcătoare de minuni. Cei care au venit s-au rugat, s-au vindecat și au trimis în semn de mulțumire acele mărturii de vindecare. Gipsuri de copii, proteze, etc. 

Un băiat care a primit de la mama lui un pachet cu o icoană de la această catedrală a scăpat cu viață când au căzut turnurile gemene în America. Povestea este chiar în biserică, scrisă foarte emoționant chiar de el”, ne-a declarat Monica Gheorghiu, PR Malta Travel.

Vedetele se roagă la biserica Ta Pinu din Malta

Printre vedetele din România atrase de Malta și Gozo se numără și Adelina Pestrițu care ales deja de 2 ori această destinație. Pasionată de tot ce înseamă călătorii, bruneta ”bifează” orice obiectiv turistic care-i în cale. Așa a ajuns și la Ta Pinu unde s-a rugat și …se pare că rugile i-au fost ascultate. Căci în momentul de față, Pestrițu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade a vieții sale, urmând ca luna viitoare să devină mămică.

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația
Recomandări

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația

„Ta Pinu este o catedrală care m-a impresionat foarte tare în cele două vacanțe pe care le-am avut în Malta. Am apreciat arhitectura și am profitat de ocazie pentru a scrie un acatist pentru familie și cei dragi. De fiecare dată când intru într-o biserică mă rog pentru sănătate, liniște sufletească și pentru familie”, ne-a declarat  Adelina.

Vedetele se roaga la Ta Pinu

Tot pentru familie și copii s-au rugat și Alina Sorescu și Adina de la Heaven. „Am venit la Ta Pinu să mă rog. M-au impresionat dovezile scrise ale dorințelor împlinite, aduse de pelerini și expuse pe pereții bisericii. Am înțeles de la ghizi că aici vin în special familiile care își doresc copii și nu pot avea”, a povestit Adina de la Heaven despre experiența din Gozo.

Asemenea ei, Alina Sorescu, s-a rugat la icoana făcătoare de minuni din Ta Pinu cu puțin timp înainte de a deveni mămică, cerându-i Fecioarei Maria să-și mărească familia, lucru care s-a întâmplat la scurt timp, în momentul de față Alina fiind mămica unor fetițe superbe.

FOTO/ VIDEO: Denisa Macovei

CITEȘTE ȘI:

Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă

Close
Închide
  Close