MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 09:25

VIDEO/ Bono a rămas fără voce în timpul unui concert, la Berlin. U2 a anulat show-ul după 40 de minute

Distribuie

Bono, solistul formației britanice U2, a fost nevoit să întrerupă concertul care avea loc la Berlin, după ce și-a pierdut vocea pe scenă. Inițial, aceasta și-a anunțat fanii că va lua o pauză, pentru a-și reveni, însă după câteva zeci de minute, formația a anunțat că show-ul va fi anulat. 

Bono a început în formă concertul de pe Mercedes-Benz Arena, însă după câteva melodii, în timp ce cânta „Red Flag Day”, și-a pierdut vocea. Solistul britanic a anunțat fanii că trebuie să ia o pauză și a ieșit de pe scenă. „Nu mai putem continua. Nu e corect față de voi”, le-a zis Bono fanilor.

După 40 de minute, însă, membrii trupei au anunțat că Bono nu mai poate reveni pe scenă și că show-ul va fi anulat. Bono le-a promis fanilor că vor începe demersurile pentru organizarea unui alt show.

U2 a anunțat, într-un comunicat, că Bono era într-o formă foarte bună, înainte de concert și că nu avea nicio problemă, însă în timpul show-ului, după câteva melodii, și-a pierdut complet vocea. „Nu știm ce s-a întâmplat și am cerut opinia unor medici”, precizează membrii trupei.

Fanii, în schimb, au o posibilă explicație și spun că solistul britani a rămas fără voce din cauza mașinilor de fum de pe scenă.

Concertul de sâmbătă din Berlin era al doilea din turneul U2’s Experience + Innocence al trupei britanice, care a debutat vineri, top pe Mercedes-Benz Arena din Berlin.

FOTO: Hepta


CITEȘTE ȘI:

Inis Neziri din Albania a câștigat Cerbul de Aur 2018. Lista laureaților festivalului de la Brașov

 

Citește mai multe despre Berlin, Bono, concert și U2 pe Libertatea.

Comentarii