Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor și se va plasa în sectorul casei a IV-a până pe 3 iulie a. c. Contextul astral va fi favorabil negocierilor, tranzacțiilor, vânzării, cumpărării sau închirierii de imobile, locuințe, utilaje sau terenuri. Atenție la corectitudine și legalitatea documentelor pe baza cărora se stabilește respectiva tranzacție. Nu lăsați verificarea lor pe seama altora chiar dacă, aceasta ar cădea în fișa postului acelora: ei pot uita, încurca, face jocul cuiva sau pur și simplu vă pot păcăli cu bună știință.

Între 11 iunie, după ora 03:29, și dimineața zilei de 13 iunie, nevoia de a găsi o sursă alternativă de venituri, discrete tatonări ale unor posibile locuri de muncă sau angajări temporare dar cu șanse reduse de concretizare.

Între 13 iunie, după ora 07:03, și 14 iunie, mai multe trigoane regale ar trebui să funcționze în beneficiul acestor nativi doar că elementul Apă, căruia îi aparțin și ei, va fi în exces: lichefierea sentimentelor, pierderea voinței și „înmuiere” sufletească deloc utilă. Chiar dacă Peștii vor avea presimțiri care se vor adeveri sau intuiții și vise premonitoriii, totuși, momentul astral îi poate destabiliza afectiv. Risc de exagerării și interpretări eronate pe acest substrat încărcat de amintiri, refulări și dorințe ascunse.

În răstimpul cuprins între 9 și 11 iunie, o opoziție care se petrece între Soare și Jupiter o dată la doisprezece ani, pe axa Gemeni/Săgetător, va arunca importante raze ostile spre casa I a personalității acestor nativi.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile