Din nou în top sau final de carieră?

“Am mijloacele necesare pentru a-l lovi, pentru a puncta decisiv. Am ritm mai bun şi el nu va face faţă. Sunt în formă şi sunt încrezător. Voi demonstra că încă fac parte din elită. Nu intru în războiul declaraţiilor. Vom rezolva problema în ring. Va fi un singur câştigător, iar acela eu voi fi. Aştept 20.000 de oameni la Centre Bell pentru un meci exploziv, iar la final să ovaţioneze victoria mea”, a răspuns gălăţeanul din Pechea (32-1-0, 24 KO), care va lupta pentru centura WBC Diamond la categoria semigrea.
E un meci mare pentru fostul “Mister KO”. O victorie l-ar putea plasa din nou în lupta pentru un titlu mondial. Eşecul poate însemna finalul carierei.
Meciul se transmite mâine dimineaţă, ora 6.15, Digisport 1

100.000 $ pentru drepturile TV

Meciul de mâine dimineaţă va fi transmis de Digi Sport 1. Conform unor surse din media, staţia a plătit circa 100.000 $ pentru drepturile TV. Postul va transmite toată gala, de la ora 3.00. Main-eventul e meciul Bute vs Pascal, de la 6.15. Meciul va fi transmis şi de Radio România Actualităţi.

«Românul m-a denigrat»


Pascal, canadian de origine haitiană, a fost extrem de agresiv la conferinţa de presă: “Bute m-a denigrat de mai multe ori când a spus că eu nu-mi respect adversarii. Sunt dispus să-i dau 1.000 $ celui care aduce o dovadă că aş fi spus o singură frază defăimătoare la adresa adversarilor mei. Bute n-a fost respectuos cu mine. El a spus că-mi va închide botul! Sunt un om, nu un animal! Nu-mi place că se încearcă convingerea oamenilor că el e cel mai iubit şi cel mai umil, dar nu e aşa”.

Haitianul l-a pensionat pe «Rechin»


Medaliat cu argint la CM de box amatori în 1999, Adrian Diaconu a făcut mai apoi carieră şi la profesionişti. Supranumit “Rechinul”, el a devenit campion mondial WBC în 2008. Un an mai târziu şi-a pus centura în luptă, fiind învins la puncte de către Jean Pascal. Meciul revanşă, disputat la Montreal, a avut acelaşi deznodământ. Au fost singurele două înfrângeri în cele 29 de meciuri disputate de Diaconu ca boxer profesionist. Pe de altă parte, britanicul Carl Froch i-a bătut şi pe Bute, şi pe Pascal, iar Marian Simion l-a învins pe Jean de două ori, la amatori.

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie