De Mihai Toma,

În ciuda faptului că fotbalistul de la Paris St. Germain a vrut să păstreze locul secret, Globoesporte a dezvăluit ”cuibușorul” ascuns de la Rio de Janeiro.

Casa, situată pe coastă, e complet izolată și sunt suficiente măsuri de securitate pentru a împiedica pe orinine să intre.

7.300.000 de euro a costat ”casa viselor” lui Neymar. A fost cumpărată în 2016. Are 10.000 de metri pătrați, două piscine, teren de tenis, sală de gimnastică, spa, saună, jacuzzi, cramă și chiar un heliport.

Anul trecut, Neymar și-a achiziționat și un elicopter, pentru peste 13 milioane de euro.

Pe de altă parte, publicația spaniolă As susține că i s-ar putea interzice revenirea la Paris, din cauza problemelor cu pașaportul.

PSG nu le-a ordonat jucătorilor săi să rămână la Paris, astfel încât sud-americanul nu încalcă nici o regulă impusă de clubul francez.

  • Starul brazilian nu ar deține un pașaport valabil în Uniunea Europeană, din cauză că, spre deosebire de colegii său Cavani sau Thiagoo Silva, Neymar nu a devenit încă cetățean naturalizat al Franței sau al Spaniei. Brazilianul a evoluat 4 ani la Barcelona, iar la PSG joacă din august 2017.

10.995 de persoane infectate cu Covid-19 sunt în Franța și 372 de morți. 647 de bolnavi sunt în Brazilia și șapte morți.

Citeşte şi:

Mihaela Buzărnescu a anunţat că va face o donaţie pentru spitalul Gerota

Primul român care a murit de coronavirus, în Italia, a fost adusă în țară, fără știrea autorităților

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, se testează săptămânal pentru coronavirus, fără să aibă dreptul. Medic ieșean: „Este incredibil”!

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres